İTÜ Denizcilik Fakültesi Mülakat Sınavı

• Konuyu açan Konuyu açan alp09
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
bende kazandım millet .. ama kasım yarık diye sorun olursa üzülürüm dikis izleri var ya gecti ama bakalım mülakat için net bi zaman yok mu arkadaşlar ?

merhaba bende kazandım. itü duim.. Herkese mülakatta ve bedeni yeterlilik sınavında başarılar..

itü beden yeterlilik ve mülakat sınavı

mülakat tarihi itü 27-28 ağustos saat 9 yazıyo .bende itü duimi kazandım ama bakalım ne yapacaz beden yeterlilik ve mülakatta

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
DENİZCİLİK FAKÜLTESİ
YENİ ÖĞRENCİ KAYITLARI

2009 ÖSYS sonuçlarına göre, İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi’ne, girmeye hak kazanan öğrencilerin Ön Kayıtları 27-28 Ağustos 2009 tarihlerinde, Kesin Kayıtları ise İ.T Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda 1-3 Eylül 2009 tarihinde yapılacaktır.

Ön Kayıtlar esnasında Beden Yeterliliği, Mülakat ve Yüzme sınavları yapılacaktır.

Ön Kayıtlarını yaptıracak öğrenciler, “İ.T.Ü.Denizcilik Fakültesi Tuzla/İST.” adresine T.C.Nüfus Cüzdanı, 2 resim, erkek aday öğrenciler için şort ve bone, kız aday öğrenciler için mayo ve bone getireceklerdir.
Belirtilen tarihlerin dışında başvuranların kayıt işlemleri yapılmayacaktır.

ÖN KAYIT GÜNÜ YAPILACAK İŞLEMLER

1-Ön Kayıt mülakat formu doldurulması
2-Ön Sağlık Muayenesi Komisyonu
3-Beden Yeterliliği Sınav Komisyonu
4-Mülakat Sınav Komisyonu
5-Yüzme
6-Sonuç bildirimi
7-“Gemi Adamı Olur” Sağlık Raporu ile bilgilendirme

NOT: Ön Kayıt saat 09.00da başlayacağından erken gelinmesi rica olunur.

ADRES: İTÜ Denizcilik Fakültesi 34940 Tuzla/İSTANBUL
0 216 446 48 50 Öğr.Bürosu
0 216 395 10 64 Santral

bn demıstım 27 28 dıye ama ınanmıyolar bıde 2008 tarıhı dıolar:D

lısansutunun hemen ustunde Denizcilik Fakültesine Girmeye Hak Kazanan Öğrencilerin Ön Kaydı = 27 28 temmuz yazıyor

bende kazandım bu bölümü beyler tanışalım konusalım napmamız gerektiği hepimiz birlikte hareket edersek iyi şeyler başarabiliriz ben su yukarda iki msn ini veren arkadaşları ekledim. Benim msn adresim tnsl.ayz@hotmail.com ekleyen olursa ekleyebilir konuşuruz felan..
Kısaca tanıtıyım kendimi antalya da yaşıyorum antalya anadolu lisesini bitirdim.

Geri