O ocel Küpeşteci Denizci 1 Ağu 2011 #1 arkadaşlar boyum 1.80 kilom 95 kilavuza göre 10 kilo fazlam var. Sizce şansım nedir. Duimde benden daha kilolu olanlar da var , sizce şansım varmı
arkadaşlar boyum 1.80 kilom 95 kilavuza göre 10 kilo fazlam var. Sizce şansım nedir. Duimde benden daha kilolu olanlar da var , sizce şansım varmı
Y yapariz Denizci Denizci 6 Ağu 2011 #4 1 saatte 1 kilo mu verdin diğer konuda da cevapladım kilo çok sorun olmaz ama sen yine de sağlığın için kilo al 48 kilo az
1 saatte 1 kilo mu verdin diğer konuda da cevapladım kilo çok sorun olmaz ama sen yine de sağlığın için kilo al 48 kilo az
M melihfb007 Küpeşteci Denizci 6 Ağu 2011 #5 bu bölüme girmek istiyorum ve kilomdan korkuyorum 48-49-50 hep bu civarlarda dolaşıo kilom
Y yapariz Denizci Denizci 6 Ağu 2011 #6 kiloyu sorun etmiyolar o kadar merak etme..renk körlüğü yoksa genelde geçiriyolar..
C cenk gazel Misafir 14 Ağu 2011 #7 arkadaşlar göz sorunum var başka hiç bir sorunum yok gözüm numaralı 2.5-3 proplem olurmu
T tortuga Küpeşteci Denizci 14 Ağu 2011 #8 sanmam bir problem olsun. 3.sınıflardan bir abim demişti, dönemlerinde şaşı bir çocuk bile varmış..
A Anarchypunk Denizci Denizci 14 Ağu 2011 #9 Arkadaşlar hangi dershanelere gittiniz bu İTÜ DF yi kazananlara bu sorum hangi dershaneyi tavsiye edersiniz ??
Arkadaşlar hangi dershanelere gittiniz bu İTÜ DF yi kazananlara bu sorum hangi dershaneyi tavsiye edersiniz ??