K.Ü. MYO Okuyan Birisinden Yorumlar

wukaat

Küpeşteci
Denizci
arkdaşlar ben bu okulda okuyorum okul için size biraz yorum yapayım.....

ilk olarak okulda arkadaş cevreniz yok ise size sıkıcı gelir okula gitmek dahi istemezsiniz sıkar bunalırsınız keşke başka yere gitseydim dersin...

ben ilk sınıfı bitirdim ama alttan birçok dersim war bunun nedeni ise okulun bana sıkıcı gelmesi ve bu sebepten dolayı ben ikinci yarıda okula dahi uğreamadım sadece sınawlara gittim bunun sebebi bu...

okulda eğer ortamınız var ise arkdaşlarınız ile takılır daha zewkli bi hale gelir ki zaten zamanlada arkdaş çevreniz oluşur ama bu zamanınızı alır ben gibi bir seneniz boşa gider uzar yani okulunuz...

hee okul ders konusunda nasıl derseniz okul güzel derslere giren hocalar biekaçı zaten askeriyede görew yapan veya yapmış olan hocalar meslek dersleri konusunda i hocalar yani öğrenceğiniz çok şey olabilir ders konusunda i bir okul ve hatta birçok dersten geçmeniz zor lan bir okul bunu size şimdiden söliyim haberiniz olsun...

okul hakkında bilgi isteyen bana sorsun elimden geldiğince yardım ederim...

nyse okula geleni bana ulaşsın ben elimden gleni yaparım o kişi için elimden ne geliyosa görüşmek üzere buraya gelen bana ulaşsın yeter....;)

war tabiki olmaz olur mu ve ayrıca
Karamürsel'de 4yıllık açmak istiyo hazırlıklar yapıldı seneye büyük ihtimal açılcak ve öğrenci alıcak eğer açılırsa geçmek çok daha kolay olacak 4yıllığın ismide Barbaros Denizcilik Yüksekokulu Kocaeli Üniversite'si web sitesinde okul var ama tam olarak ayrıntılı bir bilgi yok...

anladım ama söyle bi durum var. ben EA ögrencisiyim. ek kontenjan olarak yazıcam bu oulu say-2 den alıyo ama şansımı denicem eger kazanırsam 4 yıllığa geçişte bi sorun yaşamam değil mi? birde 2 yıllıktan süvari rütbesine ulaşılmıyomu yada 4 yıllıkla farkı nedir?

bi sorum daha olacak karamürsel myo kocaeli üni. ninin içindemi yoksa başka biryerdemi?

hayır eğer buraya yerleşirsen lise ile bi bağlantın kalmıo istersen sözel ol yani farketmez yeterki buraya yerleş.... 4yıllıktan farkı en kısa şekilde sana şöle diyim 4yıllık mezunları ile sen aynı zamanda mezun olmuş olsan süvari olana kadar 4yıllıklar sana yaklaşık olarak 10yıl gibi fark atıo yani 4yıllık süvari olduğu zaman sen sınawlara girerek eksiksiz bi şekile verir isen anca 10yıl gibi bi zaman içinde süvari olabiliosun.... yani 2yıllıklar da süvari olabiliyo olamıyor die bi sorun yok...

hayır kocaeli üni. merkezi izmit merkezde bizim okul karamürselde yani yaklaşık bi saat uzaklıkta vapur seferleri war onlar ilede 45dakika uzaklıkta izmit karamürsel arası yani....

arkadaşım ben de bu sene gemi inşaatını kazandım ve bugun başlıyacam allah nasip ederse.. sana bi sorum olacak. seneye güverte bölümüne geçiş yapabilirmiyim.Yapabilirsem nasıl olacağınıda söylersen çok sevinirim.Ayrıca tanışmak istersen tanışalım

gemi inşaatını bitirdikten sonra dgs ile sadece
Deniz Teknolojisi Mühendisliði
Gemi Ýnþaatý Mühendisliði​
Gemi Ýnþaatý ve Gemi Makineleri Müh

okullarına gidebilirsin arkadasım. bildigim kadarıyla güverteye geciş hakkın yok!

Slm Ben Denizcilik Ve Liman Bölümüne Gitmek Istiyorum Ama Hiç Bi Bilgim Yok Ayrica Kizim Ama Cok Tavsiye Ettiler Gitmem Konusunda Yani Iş Bulma Açisindan Falan Kolay Olurmu Bana Yardim Edermisinz şimdiden Teşekkürler

deniz ve liman işlettmeciliği yönetimi 9 eylül ve zonguldak üni versitelerinde var. yalnız bunlar 5 yıllık y.o olarak geciyo. birde 2 yıllıklar var. tabi 2 yıllıklardan dgs ile y.o la geciş yapabilirsin tabiki ii bi çalışma arkasından ;)

ya ben bısı sorcam 2 senelık denız lıman ısletme de okuyorum meslek yuksek okulu bundan hazırlık varmı bı yardım cı olurmusnuz

arkadasım okuyosan bilmen lazım zaten ilk sene hazırlık görmen gerekli eger varsa! başka bişi sorduysan tam anlıyamadım acıkca yazarmısın

slm ben ek kontenjandan k.ü güverte bölümünü yazmak istiyorum.birçok kişiden ii bi bölüm olduğunu iş bulma imkanının maddi getirisinin yüksek olduğunu duydum..acaba ne kadar doğru, yardımcı olursanız sevinirim..

birader bu okul bu sene 45 puan yükseldi puanı ve ben açıkta kaldım şimdide ek kontenjanda 16 kişilik boş kontenjanı var nası iş anlamış değilim

merhabalar
ben bu yıl k.ü. myo güverte yazıcam 2 yıllıkların stajları nasıl oluyor bunu ögrenmek istiyorum ve okula yakın kız yurdu varmı bu konuda sorun yasarmıyım?

bana cewap werebilcek kimse yok galiba!

Geri