Kazandım Abilerim Ama Sorularım Var?

mert94

Denizci
Denizci
Merhaba abilerim, İTÜ denizcilik fakültesi duimi kazandım hayırlısıyla. Şimdi size bir kaç sorum olacak,

Ön Sağlık Muayenesi Komisyonu- burada nelere bakıyorlar acaba?

Bir de 23-24 Ağustosmuş mülakatlar. Gittiğimiz gün kesin kazanıp kazanmadığımız belli oluyor mu yoksa bekliyor muyuz yine ? Bekliyorsak ne kadar bekliyoruz ?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

hayırlı olsun...okula ilk zamanlar pek alışamayacaksın fakat zamanla üst sınıflara geçtiğinde keyfini çıkaracaksın azıcık sık dişini çogu gitti azı kaldı...

Abi sağol teşekkür ederim de şu ön sağlık muayenesi komisyonunda ne yapıyorlar bir de direkt gittiğimiz ilk gün kazanıp kazanmadığımız belli oluyor mu ?

itünün sitesine girdim ve şuaan şok oldum :D mülakatlar 23-24 agustosdaymış gemiadamı olur raporunu mülakatlarda yanımızda götürmek zorundamıyız

Mülakatta 23-24ündeymiş,06:00-07:00 gibi okula gidin(erken gidin),güvenliğe isim bırakın,gruplar halinde ön kayıt işlemlerinizi yürütecekler.İşinizin uzamaması ve günün geç saatlerine veya ertesi güne sarkmaması için erken gitmek önemli,okulun sitesinde yazdığı şekilde şort-bone v.s getirin.Mülakatta bişey yok,kayıtta size yardımcı olacak Dr.Sinan Çakır hocaya kafanıza takılan her türlü soruyu sorun okulla ilgili ki zaten gerekli açıklamaları yapacaktır.Bu arada Gemi Adamı Olur Sağlık Raporu'nu getirmiyosunuz,o konuyla ilgili bilgilendirileceksiniz Sinan Hoca tarafından.

Geri