bu ülke batmış gitmiş arkadaş bugun 5 temel stcw den sınava girdim 3 ünden kaldım bu zatı muhtamelen bu soruları herhalde yıllarca mağaralarda hazırladılar bu sene pıyasaya surduler al bir tane yangın sorusu :boyalıkta tıner ve boya yangını var nasıl davranırsın, co 4 le(???) b) ılk önce elektrıgı kerserım c)foam d)su hortumu ıle
kımyasal toz yangın tüpündekı doluluk oranı yuzde kactır 98,5 80 60 vs vardı seceneklerde co 2 kac kat genısler? baska soru,foam söndürme sırası vardı 4 tane madde vermıs yangına mudahalede kac dereceden sonra yangın elbısesı gıyılır 35,40,45,70 vsvs makınada yangın cıktı yagcı küstüne haber verılırken olay sırası 4 madde vardı ,yangın cıkacak makınada yagcı k ustunu arayıp olayı sıraya koyacak yangın tıpı nereye ılerledıgı vs vardı 2 sık bırbırıne cok yakındı zaten , hangı gemıde yangın görunce derece ölçulmeye gıdılıyor acaba ben hala çözemedım o kadar sorulara calıstık hepsi mafiş 2 hakdan 1 isi gitti cuma da gecemezsem eger mecbur kursa sevk edılıyormus ,meslek bitmiş derlerdi de ınanmazdım arkadas ıyıce su kacırdılar 130 gıttı sımdı bı 120 daha gıdecek olurda gecemezsem 3 unden bı 300 tl +10 gun kursa gıdecek gel de cık işin ıcınden resmen mıllet kalsın dıye soru cıkartmıslar öburlerını saymıyorum hele can yelegı sorusu vardı yuzu ters dönmus bırını can yelegı kac sn de dogrultur 1 sn 3 sn 5 sn 10 sn ??? sankı denız düz tahta !!!ne bu sıtedekı stcw lerden ne eskı sorulardan ne gemıadamları sınav sıtesınden olmayan sorular cıkıyor işimiz iş valla
sunu da ekleyeyım bu sıteden olsun dıger gemıadamsınav sıtesı olsun yaptıgım testlerde 90-95 alırken stcw goss da 30 aldım artık nereden calısacaksak bende bılmıyorum