Maxsea 10.1.3.2 Navigator + 2011 Harita Veritabanı

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
kaptan sakın türk win 7 64 bit kullanıyorum bir türli programı aktıf hale getırıp açamadım çıldırmak üzereyım yardımcı olun lütfen

artık dvd alcaz seyırden dönelım bakıcam tekrar ben transas wecdis kullanıorum ama maxsea kadar kullanışlı deil ve harıta ayrıntısı yok

DungleUpdate kısmına
FDFFFFFF
DFBB5C56 kodlarını yazıp OK dedikten sonra Wrong or corrupted codes yazıyor. İşletim sistemim W7 32 Bit. Sanırsam bu yüzdende Maxsea'de GPS bilgilerimi göremiyorum.

Yönetici olarak çalıştırın ve tekrar deneyin, bazı işletim sistemlerinde yetkilendirme bug'ı mevcut.
Sentinel Emulatoru Auto Start olarak kurduğunuzdan, Kayıt girdileri (.reg) dosyasını işlettiğinizden ve bilgisayarı tekrar başlattığınızdan emin olun.

Bunlardan haricen Bilgisayarınızdaki Antivirüs yazılımı, diğer programlar, yetkilendirmeler, virüsler veya işletim sistemi ayarları vs. yüzlerce ayar buna sebep olabilir.

Normalde Formattan sonra driverların kurulduğu ve başka hiçbir program kurulmadan/hiçbir ayar değişikliği yapılmadan önce kurulması önerilir.

Şuan yeniden Windows 7 32 Bit Ultimate kurmama rağmen hiç bir driveri yüklemediğim halde yine aynı hatayla karşılaşıyorum. Umarım bunun bir çözümü vardır.

Özellikle kurulum aşamasını defalarca okudum biryerleri atlamışımdır diye ama eksiksiz yaptığımdan eminim Sakin bey. Geceden beri deniyorum, az önce xp kurup denedim sonuç yine aynı. Tekrar W7 kurdum ama yinede olmuyor.

şöyle bir hata alıorum karşılaşan var mı acaba?

https://twitter.com/#!/CptCemo/status/178620136608104449/photo/1/large

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
Geri