A Angelus Denizci Denizci 15 Eyl 2007 #1 Hayalınız neydı veya tarıhte ne olmak isterdınız veya kımın yerınde olmak isterdınız gayet kapsamlı guzel bı soru?
Hayalınız neydı veya tarıhte ne olmak isterdınız veya kımın yerınde olmak isterdınız gayet kapsamlı guzel bı soru?
A Angelus Denizci Denizci 15 Eyl 2007 #2 valla ben sahsen yenılmez bır savascı olmak isterdım hep ama hıc olamıycam cünkü okulu bıtırmem lazım
valla ben sahsen yenılmez bır savascı olmak isterdım hep ama hıc olamıycam cünkü okulu bıtırmem lazım
S seyyah Denizci Denizci 15 Eyl 2007 #3 güzel bi soru ve benim cevabım hiç tereddütsüz KAPTAN....şimdi de öyle sonsuza kadar da...:?:?:?
U urine Küpeşteci Denizci 25 Eyl 2007 #4 hayalim bilgisayar mühendisi olmaktı ama şimdi Başmakinist olmak...
D denizkolik Misafir 27 Eyl 2007 #5 iyi bir denizci olmak, gemilerde olmaktı hala aynı inş. olucam az kaldı
K kaptansoner Küpeşteci Denizci 3 Eki 2007 #8 kaptan olmak sonra enspektör sonra loyd sonra baltaya sap oluyim yeterr be
S seyyah Denizci Denizci 4 Eki 2007 #9 KAPTAN olursan eğer; zaten en güzel baltaya sap olmuşun demektir. OKEY ????
T tunahan35 Küpeşteci Denizci 8 Eki 2007 #10 5 AyŞinadkİ Bİ Çocuk Kadar Sorumsuz Ve Sorunsuz DÜnyanin En Zengİnİ Kadar Zengİn Ben Kadar YakiŞikli....
5 AyŞinadkİ Bİ Çocuk Kadar Sorumsuz Ve Sorunsuz DÜnyanin En Zengİnİ Kadar Zengİn Ben Kadar YakiŞikli....
L Layetezelzel Küpeşteci Denizci 22 May 2011 #12 Peygamber Efendimiz(A.S.M.) ' in saçının teli...bu konuda samimi miyim? olmaya çalışıyorum en azından ..
Peygamber Efendimiz(A.S.M.) ' in saçının teli...bu konuda samimi miyim? olmaya çalışıyorum en azından ..