REO - İstihdam Alanları

marcoverticelli

Küpeşteci
Denizci
Uzun Yıllar 2nci Snf Telsiz ehliyetimle İtalyan Amerikan Alman İngiliz Yunan vs. gemilerinde telsizcilik yaptım. son çıkan kanunla REO İmtihanına girip REO Ehliyeti aldım. Italyanca İngilizce İspanyolcayı çok iyi diğer dillerdende şöyle böyle.... REO ehliyetimi alalı yedi sekiz yıl oldu hiç kullanmadım.

Esas Mesleğim Bilgisayar Yazılım Mühendisliği Ticari yazılımlar dışında Deniz şirketleri içinde birçok yazılım geliştirdim bunlardan biri çok önemli Deniz insan kaynakları ön bordro ve bordro Ref. olarak UN RoRo Bu yazılımı 6-7 yıldır kullanmakta piyasadaki tek denizciliğe uygun IK Programı.
http://www.marcoverticelli.tk

Merak ettiğim
Reo hala geçerlimi?
iş bulma şansım varmı?
neler gerekiyor?

Teşekkürler.

iyi geceler.REO yeterliği GMDSS kapsamındaki en üst yeterlik.şirket personel müdürllerinin GOC bulmak için ne kadar uğraştıklarını göz önüne aldığımızda sizin reo ile iş bulmakta pek sıkıntı çekmeyeceğinizi düşünebiliriz.
Ancak sizi bir gemide telsiz zabiti olarak görevlendirdikten sonra yerine getirmek zorunda oldukları farklı zorunluluklar çıkıyor ortaya.Bildiğim kadarıyla reo yeterliğine sahip olan kişi GMDSS kapsamındaki cihazları onarma yeterliğine de sahip olduğu için bu cihazların her türlü yedek parçasının da gemide bulundurulması gerekiyor.
Sonuç olarak armatör ya 2 adet goc yeterliğindeki arkadaşı istihdam edecek,ya da muhtelif yedek parçalarla birlikte sizi.Tabi bu yazdıklarımın içinde yanlış yada eksik bildiklerim olabilir.
Allah selamet versin.

Geri