K kehribar16 Küpeşteci Denizci 20 Nis 2018 #1 Denizcilik Lisesi öğrencisiyim Denizde Güvenlik dersinden proje aldım projemde role cetveli bulmam gerekiyor ama ben ne yaptıysam internetten şablon halinde vs. bulamadım yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Denizcilik Lisesi öğrencisiyim Denizde Güvenlik dersinden proje aldım projemde role cetveli bulmam gerekiyor ama ben ne yaptıysam internetten şablon halinde vs. bulamadım yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
A alikaptan69 Küpeşteci Denizci 21 Nis 2018 #2 Bır maıl adresı verseydın yollardım ben sana kardesım.
Kaptan Sakin TÜRK Kıdemli Site Yetkilisi Dekan 24 Nis 2018 #3 Google drive, onedrive vb. bulut ile paylaşabilirseniz daha kalıcı ve yararlı olabilir.
C coskan Küpeşteci Denizci 13 May 2023 #5 role cetveli ve role kartı alikao Kullanıcımızdan alıntı: Bır maıl adresı verseydın yollardım ben sana kardesım. Hepsini görmek için tıklayın... merhabalar size zahmet elinizde mevcut ise role kartı ve role cetveli örneği göderebilirmisiniz tafkidboy@gmail.com şimdiden çok teşekkür ederim
role cetveli ve role kartı alikao Kullanıcımızdan alıntı: Bır maıl adresı verseydın yollardım ben sana kardesım. Hepsini görmek için tıklayın... merhabalar size zahmet elinizde mevcut ise role kartı ve role cetveli örneği göderebilirmisiniz tafkidboy@gmail.com şimdiden çok teşekkür ederim
hicret Küpeşteci GOLD Denizci 14 Eki 2024 #6 iyi günler acaba elinizde 20 kişilik freefallu muster list var mı ?