Seyir Fatih Çalışma Dosyası - İndir

mehmet can ve tamitamtam arkadaşlar,

soruda 15 dakikalık dilim ele alındığı için 4 x 0,5 yazılmıştır.

15 dakika sonra kalması gereken mesafe 3 mil iken 2,5 mil kalmış
yani 15 dakikada 0,5 mil akıntı etkilemişse 1 saatte (4x15dk) 2 mil yapar.

teşekkürler

Paylaşım yaptığınız seyir notları gerçekten şu ana kadar hazırlanmış en güzel çalışma sanırım.Elleriniz dert görmesin, emeğinize sağlık

seyir pdf

ya arkadaşlar bi türlü cıkamiyorum işin içinden 7 no lu soruyu nasıl yapıyoz ordaki 0.5x4=2kt nasıl cıkıyor bilen bi arkadaş anlatabilir mi saolun

cok gec gordum ama ayni yerde takilan arkadaslar olursa diyerek;
0,5 mil sapma 15 dakika olduysa 60 dakikada kac mil olur sorusuna cevap olarak 4 ile carpilmistir. Aciklama yapsaymisim daha iyi olurmus. Allah selamet versin.

ARKADASLAR ..AMAN ..SAKIN ALDANMAYIN !!! SOYLE BIR BAKTIM SORULARA... MILYONLARCA YANLIS VAR..ISTERSENIZ BAKIN ....BASTAN 2) SORU... cvp:0,85 olmalı......sondan 24) ZD: +4W ile baslayan soru cvp : 52*.30W olmalı ....SON SORU DA YANLIS CEVABI.....DOGRUSU SOYLE OLACAK 15+7=22 22X1.14 =25.08
DAHA SONRA....20) sextant artı ya, eksi yay sorusu yanlıs cevap : +0,5 olacak..
KIM BU FATIH YAAA..INSANLARI NEDEN YANLIS SORULARI VEREREK...YANLIS BILINCLENDIRIYORSUN...GERCI EZBERCILER SIK EZBERLEYENLER..TABIKI ASLA DOGRUYU BULAMAZLAR...EZBERLE..ISARTLE MANTIGI..AMA BEN BIZZAT COZDUGUM ICIN..HEPSINI DOGRUSUNU BULDUM..YANLISI BILEREK(KASTEN) BURAYA VEREN ARKADASLARI ALLAH affetsin.

Geri