M mangalcim Küpeşteci Denizci 1 Haz 2018 #1 bu yeterlilik ile ben yakınyolda hangi pozisyonda calkışma imkanı bulabilirim?yardımcı olursanız sevinirim
bu yeterlilik ile ben yakınyolda hangi pozisyonda calkışma imkanı bulabilirim?yardımcı olursanız sevinirim
Kaptan Sakin TÜRK Kıdemli Site Yetkilisi Dekan 5 Haz 2018 #2 Yakınyolda Telsiz Zabiti veya Alt yeterlilikleriniz olan Güverte Lostromosu veya UG - Gemici kadrolarında çalışabilirsiniz. Upvote 0 Downvote
Yakınyolda Telsiz Zabiti veya Alt yeterlilikleriniz olan Güverte Lostromosu veya UG - Gemici kadrolarında çalışabilirsiniz.
E EngnDrmz Küpeşteci Denizci 5 Haz 2018 #3 Manevra Tecrüben Varsa Turyol Dentur Vs Motorlarda Kaptanlık Yapabilirsin Upvote 0 Downvote
M mangalcim Küpeşteci Denizci 5 Haz 2018 #4 Sakin kaptan selam.telsiz zabitligi zaten çoğu kaptan artik alıyor diye biliyorum Upvote 0 Downvote
Kaptan Sakin TÜRK Kıdemli Site Yetkilisi Dekan 5 Haz 2018 #5 Halen kadrosunda telsiz zabiti bulunan Türk bayraklı gemiler var. Herkeste var ancak 3. Zorunlulugu olmayan bu gemilerde kadro devam ediyor. Upvote 0 Downvote
Halen kadrosunda telsiz zabiti bulunan Türk bayraklı gemiler var. Herkeste var ancak 3. Zorunlulugu olmayan bu gemilerde kadro devam ediyor.
M mangalcim Küpeşteci Denizci 5 Haz 2018 #6 Ha bu arada okul bana sınırlı kaptan yeterliliği veriyormuş.gerci arada çok büyük bir fark yok ama Upvote 0 Downvote