S seyyah Denizci Denizci 11 Eki 2007 #2 ehhhh idare eder; içlerinde en güzeli sanırım maria sharapova......:?:?:? Upvote 0 Downvote
P padml_mete Küpeşteci Denizci 14 Eki 2007 #5 burda angelina yı seçtim ama bence JENNIFER ANISTON VE ELISHA CUTHBERT HEPSİNDEN DAHA GÜZEL Upvote 0 Downvote
T Turgut Küpeşteci Denizci 27 Kas 2007 #6 herşeyin hayırlısı kardeşlerim boşverelim güzelleri... örneğin benim eşim beni aldatacaksa dünyanın en güzelide olsa istemem... herşeyin hayırlısı... Upvote 0 Downvote
herşeyin hayırlısı kardeşlerim boşverelim güzelleri... örneğin benim eşim beni aldatacaksa dünyanın en güzelide olsa istemem... herşeyin hayırlısı...
S sailorgirl Küpeşteci Denizci 29 Kas 2007 #7 burda ki seceneqlerden shakıra ama brıtney daha güseldir Upvote 0 Downvote
G gökhanbozkurt92 Küpeşteci Denizci 9 Eki 2011 #8 theron varken hic birine laf bile düşmez Upvote 0 Downvote
Y yanku0131r Küpeşteci Denizci 23 May 2012 #12 shakiranın sıcaklığı diğer hatunlarda yok maalesef. Upvote 0 Downvote
Erman Türkyılmaz Denizci Denizci 24 Kas 2018 #13 Anket eski olunca ablalar da orta yaş ve üzeri kalmış. Upvote 0 Downvote