abilerim kardeşlerim ne olur yardım edin bu stabiliteyi nasıl geçtiniz nereye çalıştınız ne olur yardım edin allah rızası için çok bunaldım artım bu 3 sefer oldu uyuyamıyorum artık
Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
abilerim kardeşlerim ne olur yardım edin bu stabiliteyi nasıl geçtiniz nereye çalıştınız ne olur yardım edin allah rızası için çok bunaldım artım bu 3 sefer oldu uyuyamıyorum artık
teoman hazal dı sanırım kitabın yazarı kırmızı bi kitap gemi stabilitesi diye alıp bi baştan sona okuyun eksikleriniz fazla anlaşılan sonradan soru çözerek girin sınava başarırsınız...ARKADAŞLAR BEN 09 05 2012 DÖRDÜNCÜ DEFA SINAVA GİRDİM 50 KALDIM YEİ SORULARLA KARŞILAŞTIM KG VE HAYGİN SAYGİNK ÇOK ÇIKIYOR BEN SINIRLI KAPTANA GİRİYORUM SINAVDA AYRIM VARMI ÖRNEK SORU BİR ZABİT KONTEYNIRI NERESİNDEN TANIR DİYE SORMUŞ ŞIK NUMARASINDAN İŞARETLEDİM TİPİNDEN DE ŞİK OLARAK VERMİŞ HAYGİNK SORUSU BÖLDÜYÜN ZAMAN 570 VERMİŞ 5,65 ÇIKIYOR 5 DERECE HAYGIK Mİ 5 SAYGIK Mİ DİYE SORU VARDI KG İLE İLGİLİ SORULARI NASIL ÇÖZÜYORSUNUZ YARDIMCI OLURESANIZ SEVİNİRİM
haygink saygink? Size denizcilik hatta kaptanlık hayatınızda başarılar.
TEŞEKKÜR EDERİM EKSİK OLMAYIN
Tahıl yükleyen bir gemide tahılın yatırıcı momenti (GHM) aşağıdaki değerlerden hangisi olmalıdır?
GHM>AHM
GHM<AHM
GHM<VHM
GHM>VHM
GHM=VHM
arkadaşlar sorunun cevabı nedir?