Stabiliteyi Geçenler Neye Çalışıp Geçiyor, Yardım?

osman genç

Küpeşteci
Denizci
abilerim kardeşlerim ne olur yardım edin bu stabiliteyi nasıl geçtiniz nereye çalıştınız ne olur yardım edin allah rızası için çok bunaldım artım bu 3 sefer oldu uyuyamıyorum artık :(

Emin ol ben sadece buada paylaşılan soulaa çalışaak bütün deslei geçtim hem stabiliteden sou çıkma alanı belli fomüllei anlayaak ezbele stiff gemi thunde gemi özellikleini ii bil halledesin

abilerim kardeşlerim ne olur yardım edin bu stabiliteyi nasıl geçtiniz nereye çalıştınız ne olur yardım edin allah rızası için çok bunaldım artım bu 3 sefer oldu uyuyamıyorum artık :(

1996-2007 Çıkmış Sorular Kitabındaki sorularla stabiliteyi çok rahat geçersin ve ayrıca 30.01.2012 ankara stabılıte soruları olarak yaptıgım paylaşımın altındada basit ve işe yarar formülleri yazdım bi göz at istersen Selamlar..!

31.01.2012 tarihinde 70 le geçtim ve sadece buradaki yayınlanan sorulara çalıştım extra kitabada birazcık baktım ...çalışılmadan asla geçilemeyecek bi sınav yaklaşık 5gün çalışırsan 100 bile almaman içten değil...bu arada problemlere çalışmana bence gerek yok sözel kısmı yapsan zaten en az 70 alırsın bence kendini vererek iyi çalış ve geç...

Sınavlar için 96-2007 aralığında ki sorulara bakmak şart mı? 2012 dökümanları haricinden çalışmak bir artı katacak mıdır? malum ezberleyerek değil de formüller yöntemiyle hazırlanıyorum ve aşırı stres olmuş durumdayım. Bir de nereye çalışacağım konusunda şüpheye düşmek can sıkıcı

stabilite kolay dostum halledersin sıkıntı etme hiç te stres yapma formülleri anla , sözel kısımdan da stiff gemi ve thunder gemi özelliklerini iyice kavra geçersin

Tahıl yükleyen bir gemide tahılın yatırıcı momenti (GHM) aşağıdaki değerlerden hangisi olmalıdır?

GHM>AHM
GHM<AHM
GHM<VHM
GHM>VHM
GHM=VHM

arkadaşlar sorunun cevabı nedir?

1997-2006 arası çıkmış soru kitapcığını akademi denizcilikten al ve çalış emin ol geçersin kardeş, neler çektiğini çok iyi anlayabiliyorum bende seyirden 4. girişimde geçtim, uykularım kaçıyordu, kolay gelsin.

ARKADAŞLAR BEN 09 05 2012 DÖRDÜNCÜ DEFA SINAVA GİRDİM 50 KALDIM YEİ SORULARLA KARŞILAŞTIM KG VE HAYGİN SAYGİNK ÇOK ÇIKIYOR BEN SINIRLI KAPTANA GİRİYORUM SINAVDA AYRIM VARMI ÖRNEK SORU BİR ZABİT KONTEYNIRI NERESİNDEN TANIR DİYE SORMUŞ ŞIK NUMARASINDAN İŞARETLEDİM TİPİNDEN DE ŞİK OLARAK VERMİŞ HAYGİNK SORUSU BÖLDÜYÜN ZAMAN 570 VERMİŞ 5,65 ÇIKIYOR 5 DERECE HAYGIK Mİ 5 SAYGIK Mİ DİYE SORU VARDI KG İLE İLGİLİ SORULARI NASIL ÇÖZÜYORSUNUZ YARDIMCI OLURESANIZ SEVİNİRİM

ARKADAŞLAR BEN 09 05 2012 DÖRDÜNCÜ DEFA SINAVA GİRDİM 50 KALDIM YEİ SORULARLA KARŞILAŞTIM KG VE HAYGİN SAYGİNK ÇOK ÇIKIYOR BEN SINIRLI KAPTANA GİRİYORUM SINAVDA AYRIM VARMI ÖRNEK SORU BİR ZABİT KONTEYNIRI NERESİNDEN TANIR DİYE SORMUŞ ŞIK NUMARASINDAN İŞARETLEDİM TİPİNDEN DE ŞİK OLARAK VERMİŞ HAYGİNK SORUSU BÖLDÜYÜN ZAMAN 570 VERMİŞ 5,65 ÇIKIYOR 5 DERECE HAYGIK Mİ 5 SAYGIK Mİ DİYE SORU VARDI KG İLE İLGİLİ SORULARI NASIL ÇÖZÜYORSUNUZ YARDIMCI OLURESANIZ SEVİNİRİM
teoman hazal dı sanırım kitabın yazarı kırmızı bi kitap gemi stabilitesi diye alıp bi baştan sona okuyun eksikleriniz fazla anlaşılan sonradan soru çözerek girin sınava başarırsınız...

Geri