G
gvrtstjyr
Misafir
Sırf bir gencin değil geçmişte de birden çok gencin geleceğini karartmak için staj defteri imzalamayan bir zabitle karşılaştınız.İleride zabit olduğunuzda,o zabitin yaptığını yapar mıydınız?Neden?
Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
Sırf bir gencin değil geçmişte de birden çok gencin geleceğini karartmak için staj defteri imzalamayan bir zabitle karşılaştınız.İleride zabit olduğunuzda,o zabitin yaptığını yapar mıydınız?Neden?
Kim bilir ne yaptın mı?
Ne zabitlerime karşı geldim iş konusunda, ne de zabitlerime hakaret ettim. Benimle alakalı bilgi sahibi olmadan burada atıp tutmak yani eleştirmek için eleştirmek kimsenin haddine değil! Stajyerlik hayatımda el incesini denize atan mı dersin, demir vardiyasını tutamayıp stajyere vardiya tutturan mı dersin, seyir vardiyasını stajyer ile tutan mı dersin, harita düzeltmesini bilmeyen... falan filan neler gördüm neler! Ama benim aldığım para 300 dolar idi, o zabitlerinse 1750 dolar!
Türkçe bilmeyen Hintli stajyere ana avrat küfredeni de gördüm, psikolojik sorunu olan davranışları normal bir insana benzemeyenleri de gördüm. Burada haklının yanında değil de küfürbaz, sorunlu adamları savunacaksanız vicdandan yoksun adamsınız demektir.
Kim bilir ne yaptın? sorusunun cevabını vermişimdir herhalde. Bir özür bekliyorum...
Gemilerde Pnömatik ve Hidrolik Sistemler nelerdir ve nasıl çalışır bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Gemilerde Pnömatik ve Hidrolik Sistemler nelerdir ve nasıl çalışır bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Denizcilik Fakültesi Denizcilik İşletmeri Yönetimi 3.sınıf öğrencsiyim zorunlu 20 iş günü LİMAN stajım var, İstanbul, İzmir, Kocaeli sehirlerinde bana yarcımcı olabilecek abilerim varsa yarcımcı olablir misiniz?