STCW Sertifikaları

Kaptan Sakin TÜRK

Kıdemli
Site Yetkilisi
Dekan
1-Denizde kişisel can kurtarma teknikleri belgesi,
2-Temel ilkyardım belgesi,
3-Yangın önleme ve yangınla mücadele belgesi,
4-Personel güvenliği ve sosyal sorumluluk belgesi,
5-Cankurtarma araçlarını kullanma yeterliği belgesi
6-Radar gözlem ve plotlama belgesi,
7-Otomatik radar plotlama aygıtlarını (ARPA) kullanma belgesi
8-İlkyardım belgesi,
9-Tıbbi bakım belgesi
10-İleri yangınla mücadele belgesi
11-Petrol tankeri tanıtım belgesi,
12-Petrol tankeri işlemleri belgesi,
13-Kimyasal madde tankeri tanıtım belgesi,
14-Kimyasal tanker işlemleri belgesi,
15-Sıvılaştırılmış gaz tankeri tanıtım belgesi,
16-Sıvılaştırılmış gaz tankeri işlemleri belgesi
17-Hızlı Cankurtarma BotuKullanma Yeterliği Belgesi
18-Ro-Ro Yolcu Gemileri Gemiadamları Belgesi
19-Yolcu Gemisinde Çalışma Yeterliği Belgesi
20-SMCP(Standart Maritime Communication Phrases) Denizcilik İngilizcesi
21-ISPS (International Ship and Port Security ) Uluslararası Gemi ve Liman Tesisi Güvenliği

bu yazdıklarınızdan ilk 8 tanesı 3. kaptan ıcın zorunlu dımı...6 tane var sınavı gecersem radar kursuna gıdecegım de tek seyır kaldı...hatırladıgım kadarıyla ilk 8 i mutlaka gereklı tıbbı bakım 2. kaptan ıcın zorunlu....bı sorunla karsılasırmıyım...ıs bulma konusunda stcw problem olsun ıstemıyorum...bılgı verırsenız cok sevınırım...tesekkurler...

stcw sınav soruları gönderebilirim diyen arkadaş buraya kopyalarsan yada bana mail olarak atabilirsen sevinirim acele lütfen yenilemem lazım aslında türk bayraklı gemilerden kaptan eğitim aldığına dair belge verip sınava girmeden değiştirilebiliyor..

soruları benim de mail adresime atabilirseniz çok sevinirim.nette çok aradım bulamadım ve sınavım yakında.çalışabilmek için sorulara ihtiyacım var..

selam arkadaşlar stcw 5 temel sertifikalarımı yeniliycem soruları bulamadım olan arkadaşlar rica etsem bana gönderebilirmisiniz şimdiden teşekkürler

selam arkadaşlar 5 temel sertifikayla ilgili soru cevap olan varsa paylaşabilirmi sayın KAPTAN SAKİN TÜRK sağolsun önceki mesajımı düzenlemiş ancak engellenmiş mesajı açamıyorum.....denizcidindar@hotmail.com

slm arkadaşlar 5 temel sertifika sorularına benimde ihtiyacım var sorulara ulaşmam konusunda banada yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim.

neyse sınavda başarılı oldum herkese bol şanslar sorular tam anlamıyla kazık iyi çalışmak lazım 50 soru her ders için 10 soru bu 10 sorudan her ders için 5 ini bilmek lazım bilemediğin takdirde o dersten kalıyorsunuz oda zaman kaybı iyi geceler herkese ...

süleyman bey ii güzel diyorsunuzda döküman falan yok nasıl çalıştınız sız bu sınava hangı kaynaklarıı kullandınız söylermisiniz sınav sorularından hatırınızdakalanlarıda paylaşırsanız sevınırım

Geri