STCW Sertifikaları

stcw

selam arkadaşlar stcw 5 temel sertifikalarımı yeniliycem soruları bulamadım olan arkadaşlar rica etsem bana gönderebilirmisiniz şimdiden teşekkürler

arkadaşlar stcw sınavları ile alakalı bir kaç bilgi vereyim. çalışacak kaynak olarak megep yani milli eğitimin ekuttuğu yayınlar kesinlikle soruları cevaplamanız için çok yetersiz kalacaktır. bu kaynak megep internetten indirilebiliyor. ileri yangın ise tam bir muamma. sorular aşırı detay. akademei dnzcliğin bir kaynağını buldum ileri yangınla mücadele adı altında fakat çok kötü düzenleme ile yazılmış bir kitap derleme yapılmış zaten ama çalışmak için kötü bir kaynak, lakin bilgiler sağlam yüzde 80 i yeterli gelir gibi gözüküyor. soruların zorluğuna gelince, bazı sorular çok basit ki bu oran yüzde 10 civarında. bazıları da gerçekten çok zor bunun yüzdesi 20 civarında . örneğin bazı soruların cevabını hiç bir kaynakta bulamadım. tavsiyem değişik kaynaklardan çalışın . ben 3 değişik kaynaktan bir hafta sıkı çalıştım ve 6 dersin hepsinden geçtim. başarılar

Geri