S selcuktelli Küpeşteci Denizci 10 Eki 2007 #68 wukaat Kullanıcımızdan alıntı: Galatasaray'ı Sahalara Gömeriz... öle harflere böle cevap kardeşim... PTK Hepsini görmek için tıklayın... süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
wukaat Kullanıcımızdan alıntı: Galatasaray'ı Sahalara Gömeriz... öle harflere böle cevap kardeşim... PTK Hepsini görmek için tıklayın... süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
S seyyah Denizci Denizci 10 Eki 2007 #69 İnceden İnceye İzlemeye devam ((--------------)) ????????? harfleri veriyorum: DKS....... hadi bakalım kolay gelsin herkese.....
İnceden İnceye İzlemeye devam ((--------------)) ????????? harfleri veriyorum: DKS....... hadi bakalım kolay gelsin herkese.....
W worthrd Küpeşteci Denizci 11 Eki 2007 #74 Eskiden Hava Pompalardım bisikletim tekerine taki bisiklet hurda olana kadar
N Nilay Küpeşteci Denizci 23 Eki 2007 #76 Deniz_24 Kullanıcımızdan alıntı: hoş geldin şengül !!!! ççç Hepsini görmek için tıklayın... Çağatay Çavuş'a Çıkıştı.(Oldu sanırsam) ank
Deniz_24 Kullanıcımızdan alıntı: hoş geldin şengül !!!! ççç Hepsini görmek için tıklayın... Çağatay Çavuş'a Çıkıştı.(Oldu sanırsam) ank