Uluslararası Denizcilik İnsan Kaynakları Siteleri

Umarım yararlı olur,
Türkiye'deki gemi işletiminin kötüye gitmesi sonucunda inanıyorum yerli firmalardan bıkan, kendini yetiştirmiş ve kendine güvenen meslektaşlarımız bu tür firmalarda pozisyon bulabilir ve Dünyaya işimizi ne kadar ciddiye aldığımızı gösterirler.

İngilizce meslek olarak vazgeçilmezimiz, elimizdeki ehliyetler tüm dünyada geçerli, bence bu fırsatı iyi kullanıp kariyerlerini yabancı firmalarda ilerletmek isteyen kişiler olmalı.

1,ay oldu ehliyeti yeniledim sertifikaları hazırladım.şirketlere başvurdum. birde ist dışından gidipgeliyorum işbaşvurusuna. hop ikigün sonra biri arıyor gel görüşelim. gidiyoz herşey güzel hoş sendee ecdis yokmuş olmaz. hay anasını. döngeri. iki gün geçiyo hop bibaşkası gel görüşelim hadi bi daha istanbul.görüşüyoz sende btm yok. anasını.. bidaha ararlarsa ulaşım masraflarını çekerseniz gelirim dicem. başka türlü gitmem..

Evet henüz tam olarak uygulamaya geçmese de BTM ve ECDIS sertifikaları zabitlerde aranmaya başlandı şart olarak hocam. Baştan telefon ile aradıkları sertifika ve şartları öğrenirseniz sizin için daha iyi olur.

YA ARKADAŞ BEN ISTANBULDA YAŞAMAMA RAĞMEN 2 AY ÖNCE TÜM SERTİFİKALARIMI ALMAMA RAĞMEN HALA İŞ BULAMADIM ŞU SENİ ARAYAN ŞİRKETLERİN İSMİNİ PAYLAŞSANDA BİDE BİZ GÖRÜŞELİM UYGUNSA...

Geri