S seyyah Denizci Denizci 2 Ara 2007 #21 kurukafalara bayılırım ......zipirkemikler her zaman ilgimi çekmiştir....zipirzipir
S seyyah Denizci Denizci 4 Ara 2007 #25 basıbos olman hosuma gitti dostum ..................(A)(A)(A)
S seyyah Denizci Denizci 4 Ara 2007 #27 beğenmene sevindim sağolasın.....seyyah şiir yazmadan yapamaz.....
S seyyah Denizci Denizci 7 Ara 2007 #31 aynen ........deniz'de basladım deniz'de biteceğim...........
B babyface_gamze Küpeşteci Denizci 14 Ara 2007 #34 PROFİL RESMİ ÇOK TATLIYMIŞ ........... SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK BAZEN
S smyrna Küpeşteci Denizci 14 Ara 2007 #36 İmza SÜper MİŞ....................................................................................
F FishBone!... Küpeşteci Denizci 15 Ara 2007 #38 bende senin soyadını çok sevdim başka bi konuda söylemiştin Denizgezer yada Denizgezen miydi neydi =)
bende senin soyadını çok sevdim başka bi konuda söylemiştin Denizgezer yada Denizgezen miydi neydi =)
D Deniz_24 Küpeşteci Denizci 15 Ara 2007 #39 denizgezen soyadım teşekkür ederim kendimi beyenmiş değilimdir ama soyadımı çok seviom bende senin awatarını beyendim
denizgezen soyadım teşekkür ederim kendimi beyenmiş değilimdir ama soyadımı çok seviom bende senin awatarını beyendim