Uzak Yol Kaptanı Olabilir Miyim ? Boy Kilo Göz

bu arada ytü -gemi makineleri işletmede mülakat için aranan fiziki şartlar nedir bilen varmı? yada okuyan durumu nasıl üninin bildiğim kadarıyla üniforma yok ve uzakyol mühendislik ehliyetinide alabiliyorsun.

ikinci tercihlere kalıyoruz gibi birşey mi oluyor yani tam olarak anlayamadım.
herkesin kazandığı yerleri açıklıyorlar tabi ki kontenjanda hemen hemen bölümlerde doluyor,
bi iki hafta içinde okula kayıttan önce mülakatın oluyor diyelim ki mülakatı geçemedik kazanıp kayıt yaptıramayanların yerine mi giriyoruz ikinci tercih hesabı yoksa mülakattan sonra bizim bölümümüze özel 10-15 tane kontenjan açığı bırakılıyor mu özel olarak.

eğer elenirsen; tercih listende duim ya da gmim'den sonra puanının yettiği bölüme yerleştirilirsin, kontenjan olsa da olmasa da.

pekı kızlarda boy kılo sartları nelerdır? Boyum 1.60 56 kıloyum denız ulastırma ve ısletme muhendıslıgı ıcın bı sorun olur mu?

1.83 63 kiloyum bu -15 kilo sınırı katı bir kural mı mülakatlarda 6 7 tam barfiks ve 10 ar tanede şınav mekik cekenilirim cok rahat kilo yüzünden elenme gibi bi durum olabilir mi

üniversitelerin özel sartlarında boyunuzun son 2 hanesinden max 15 kilo az olmanız gerekiyor yazıyor bu kural katı bi kural mı uyulmadıgı takdirde eleniyo muyuz yoksa obez olmadıgımız sürece zayıf olsakta bişey olmaz mı cunku benim boyumla kilom arasında baya fark var 183 e 62 kilo 21 fark var arasında

arkadaşım boy olayını sorun etme okonuda hiç bi sorun yaşamzsın benim boyumda 1,64 cm şuan 9 yıldır bu işi yapıyorum.şuan uzakyol kaptan sınavına giriyorum. ama benden sana tavsiye bu mesleği seçerken tıptan bile daha avantajlı diye seçme .senin gibi düşünerek bu mesleğe giren ama gemide resmen depresyona giren stajerlerim vs .. oldu.kesinlikle iyi araştır ona göre karar ver .çünkü artık gercekten denizde çalışmak zorlaştı deniz bitti anlıcan. sonra hayal kırıklığına uğramanı kimse istemez....

hocam sen boydan girmişsin benim boydan bi sıkıntım yok :) 1.83 üm ama kilomun azlıgından yakınıyorum sen boyu dertetme diyosun kilo işini tam olarak öğrenmiş değilim birisi diyo kütle endeksi önemli birisi diyo yok öyle bişey

Geri