Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
sadece işletme mi koskoca her konuda bilgi donanımı olan bir kaptan sadece işletmede mi master yapıyor hayal kırıklığına uğradım :S başka neler üzerine master yapabilirler acaba net bilgisi olanlar acıklayabilir mi
ben isletme olabilir dedim, sadece isletmede demedim ikisini ayirt edelim lutfen.sadece işletme mi koskoca her konuda bilgi donanımı olan bir kaptan sadece işletmede mi master yapıyor hayal kırıklığına uğradım :S başka neler üzerine master yapabilirler acaba net bilgisi olanlar acıklayabilir mi
Ben önemli bir şey soracağım. Duim 'den mezun olan bir insan neler üzerine master yapablir neler üzerine doktora yapabilir.