Uzakyol Kaptanı Hakkında Genel Bilgiler

Cruise için galiba mert abiden duyduğum kadarıyla yurt dışından ehliyet alınıyormus. Yani çok zor dedi. Ama hedefim o. Hepimize kolay gele

Abi maaşı bırakın yaa. Şirkete göre değişir yani. Asgari ücret gbi belirli birşey yok. Yapmayın şöyle. Ne için girdiniz bu bölüme???

denizcilikte aclıktan ölen yok rahat ol . 1000 tl ile mutlu olanlar var denizcilikte ise en az 3000 alırsın zaten uzakyolsan. nese birisi bnm sorumada cevap verrise mutlu olacağım.Ben önemli bir şey soracağım. Duim 'den mezun olan bir insan neler üzerine master yapablir neler üzerine doktora yapabilir.

sadece işletme mi koskoca her konuda bilgi donanımı olan bir kaptan sadece işletmede mi master yapıyor hayal kırıklığına uğradım :S başka neler üzerine master yapabilirler acaba net bilgisi olanlar acıklayabilir mi

Ben önemli bir şey soracağım. Duim 'den mezun olan bir insan neler üzerine master yapablir neler üzerine doktora yapabilir.

selam, benim bildiğim kadarıyla hukuta, sigortacılıkta ve broker olarak master yapabilirsin.
Yani ister deniz hukukuyla uğraş ister sigortala ister gemi kirala şirketlere. Hepsinde de iyi para var arkadaşım benden söylemesi.

denizde olduğunda harcıcak yerin olmucak zaten, sen bi 20 sene çalış sonra karaya geç zaten o zmana kadar emekliliğini garantiye almış olursun çok harcamazsan :p Ailen de bıraksın kocaman adam olmuşsun artık :)

1 Sefer dediğimiz,

Yükü bir limandan alıp, diğer limana tahliye edene kadar geçen süredir.
Fakat bunun bizim gemiden izne çıkmamız ile ilgisi yok,
6 Aylık bir kontrat imzaladıysak, 6 Ay boyunca seferlere devam edicez demektir.
Bu süre içerisinde gemiden ayrılmamız normal şartlarda söz konusu değildir,
İstisnai olarak, ailevi özel durumlarda izin alınabilir ve ilk limandan ayrılınabilir,
veya istifa ederek aynı şekilde kontratınıza son verdirebilirsiniz.

Geri