15.09.2012 Goc/Roc Sınav Saati ve Sonuçları

ucokumut

Küpeşteci
Denizci
GMDSS sınavları 15 Eylül 2012 tarihinde yazılı, 22 Eylül 2012 tarihinde uygulamalı olmak üzere saat 09:30’da İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla/İstanbul’da yapılacaktır.

Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

EVET EN GEÇ P.TESİ AKŞAMINA KADAR BAKANLIK SİTESİNDEN BİLGİ VERİLECEĞİNİ SINAV SONUNDA SORMUŞ OLDUĞUM SINAV KOMİSYONUNDAN ALDIĞIM BİLGİDİR.

Evet itü nün similatörü kullanılacak, sınavdan çıktıktan sonra sınav komisyonunda olan bayanla konuştum itü 'de sadece sindel simülatörü oldugunu öğrendim.sailor yokmuş..bilgilerinize.

Merhaba Öncelikle Uygulama Kursları İçin Mercan ve Bilimsel Denizcilikte Sayın Onur SEVİNÇLER Arkadaşımız Kurs Vermektedir Ücret ve İletişim Bilgilerini Bizzzat Kendisinden Öğrenebilirsiniz Haziranda Bilimsel Denizcilik 150 tl'ye Verdi Diye Hatırlıyorum Diğer Kurslar İçin Haziran'da Ekol Denizcilik 200 tl,Püsem İse 250 tl idi Fakat Püsem'de Kurs Gören Arkadaşlarım Nomanklitörlerin Gösterilmediğini Kurslardaki Yoğunlukdan Dolayı Ücretin Karşılığında Hizmet Alamadıklarını Duyduk ve Ayrıca İTÜ'de Sailor Donanımı Olmaması Sadece Sindel'den Soru Sorulması Hakkındaki Düşüncem İse Sailor'dan Sorumlu Olduğunuz Sadece VHF-R/T&DSC,MF-HF R/T& DSC,İNM-C Cihazlarıdırki Bunları Mevcut Olan Demo İle Biz Kendi Bilgisayarlarımızda Kullanabilirken İTÜ Bu Sistemi Önümüzdeki 5 Gün Boyunca Neden Kuramasın Uygulama Sınav Sistemi Ve Cihazlar Üstüne Puan Dağılımlarının Değişmeyeceğini Düşünüyorum Selamlar

sınavlar inşalah bu akşam yayınlanır,itü yü aradım ordan sonuclar bakanlığa gönerildi dediler bakanlığı aradım nasıl oğenecemi sordum bilmiyoruz dediler hakkımızda hayırlısı arkadaşlar bide uygulama sınavı cok yoğunluk olduğundan pazara sarkabilirmiş bunun hakkında bakanlık cumaya kadar bilgi vercekmiş siteyi takip etmemiz gerekiyor

böyle bir saçmalık yok anlamıyorum yani gırdıgımız sınavda cumartesi aksamı açıklanacağını söylüyorlar şimdi bugüne kalıyor gerçekten hak yenmekten başka birşye değil bu

Çok kalabalıktı gene herzamanki gibi 500 kişinin üzerindeydi.
Bize itüde Sinav sonrası hocalar Pazartesi veya salı günü açıklanıcak demişlerdi

Nasıl yani müfredatta sindel sailor İngilizce ve numakratur var ama itu sailor sormam diyo yok öyle bir ihtimal hata sınavı buraya verenin herkese 30 peşin peşin verilir başka yolu yok yada demo üzerinden sınav yapacak yönetmeliğe göre hatalı ya da eksik soruda tum adaylara o soru üzerinden tam puan verilir.

Geri