15.09.2012 Goc/Roc Sınav Saati ve Sonuçları

Arkadaşlar 2 sorum olacak size.
1.'si, ben haziranda girmiştim goc sınavına, yazılıdan geçip uygulamada kalmıştım. Bu sefer sadece uygulamaya başvurdum fakat adım, yazılı sınavı sonuç listesinde yazıyor ve girmedi olarak gözüküyorum.. Bir sorunmu var yani? Ve ne yapmama gerekiyor?

2.'si bu sailor cihazın olmaması meselesi doğrumu? Geçen sene de sailor cihazı püsemde yoktu fakat bilgisayarlarda simülasyonu vardı. Sailor olmayacak diyenler duyumu nerden aldı? Bir kesinlik varmı?

Her 2 sorudan birinde bilgisi olan arkadaşlar acil cevap verirse çok teşekkür ederim. :(

Pardon arkadaşlar ben sınava girdim ama benim ne adım geciyor ne de cismim benim ne yapmam lazım zaten KKTC den geldim para suyunu cekti halen daha burdayım.Bugunu 4 gözle beklerken bu sefer adımız cıkmadı bu nasıl bir iştir.?

Faksı bir an önce yolla dostum geçmiş ise hemen uygulamaya çalışmaya başla.

SINAVA GİRMİŞ OLAN ANCAK SONUÇLARI AÇIKLANMAMIŞ OLANLARIN GMDSS SINAVLARI HARÇ DEKONTLARINI AŞAĞIDA YER ALAN FAKS NUMARASINA FAKSLAMALARI HALİNDE SINAV SONUÇLARINI TELEFONLA ÖĞRENMLERİ MÜMKÜNDÜR.

Ortaköy Gasm Merkezi
Ziya Kalkavan DAML Çırağan Cad. No: 34 Ortaköy
BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
Telefon : 0 212 258 60 90 Fax : 0 212 258 60 80

Gmdss eğitmeni hilmi Ece beyin itu ile yaptıgı görüşmeler sonucu uygulama sınavında sailor cihazından sınav yapılmayacağı sadece sindel cihazından 60 puanlık soru ile uygulama yapılacağı kesinleşmiş bulunmakta ve uygulama kursları bu yonde egitimlerini yönlendirmektedir herkese hayırlı ve uğurlu olsun.

Kaynak:hilmi Ece

sakin kaptan uygulama sınavına girip gecemeyince 1 hakkımız daha var bu hakkımız saklı mı yoksa takip eden ilk sınavda girmemizmi gerekiyor,konu hakkında bilgin varmı acaba bide uygulamada karsımıza cıkacak sorular ne olur giren arkadaşlar varsa bilgi veilirse sevinirim,selametle

Sindel gmdss simuelatoer_kullan_m_k_lavuzu3

arkadaşlar bu siteye bakın sındel cihazı hakkında anlatım var işimize yarar gibi gözüküyor

bu arada gecemeyen arkadaşlar onur sevinçlerin kitabına calısın ALLAH razı olsun onun kitabı sayesinde geçtim bide biraz fosıl oldum bu gmdss yazılı sınavlarında:) ilk defa geçtim itü yaradı valla artık uygulamada herkez için hayırlısı olur

Arkadaşlar, uygulama sınavı için Ekol denizcilikte 250 TL karşılığı kursa gittim. Şahsen hiç memnun kalmadım. Hatta ikinci günün öğleden sonrasına gitmedim bile... Birinci gün 4 kitabı gösterdiler. Öğle tatili 1,5 saat ve sabah 9.30 da başlayıp öğleden sonra 14.50 de bitiyor. her kitaptan 6-7 tane egzersiz ancak yapılabiliyor. Öğle tatilinde sınıfta kalıp kitapları karıştırıp biraz egzersiz yapmak isterseniz, mümkün değil. Size hırsız muamelesi yapıp sınıfları kitliyorlar. Bilginize...

Arkadaşlar, uygulama sınavı için Ekol denizcilikte 250 TL karşılığı kursa gittim. Şahsen hiç memnun kalmadım. Hatta ikinci günün öğleden sonrasına gitmedim bile... Birinci gün 4 kitabı gösterdiler. Öğle tatili 1,5 saat ve sabah 9.30 da başlayıp öğleden sonra 14.50 de bitiyor. her kitaptan 6-7 tane egzersiz ancak yapılabiliyor. Öğle tatilinde sınıfta kalıp kitapları karıştırıp biraz egzersiz yapmak isterseniz, mümkün değil. Size hırsız muamelesi yapıp sınıfları kitliyorlar. Bilginize...

Merhaba Yazılı Sınav Sonuçları Açıklandığı Günün Akşamı Şahsen Aşağıdaki Mesajımla Uygulama Sınavına Girecek Tüm Arkadaşlara PÜSEM'in Durumunu Belirtmiştim Selamlar

Merhaba Öncelikle Uygulama Kursları İçin Mercan ve Bilimsel Denizcilikte Sayın Onur SEVİNÇLER Arkadaşımız Kurs Vermektedir Ücret ve İletişim Bilgilerini Bizzzat Kendisinden Öğrenebilirsiniz Haziranda Bilimsel Denizcilik 150 tl'ye Verdi Diye Hatırlıyorum Diğer Kurslar İçin Haziran'da Ekol Denizcilik 200 tl,Püsem İse 250 tl idi Fakat Püsem'de Kurs Gören Arkadaşlarım Nomanklitörlerin Gösterilmediğini Kurslardaki Yoğunlukdan Dolayı Ücretin Karşılığında Hizmet Alamadıklarını Duyduk ve Ayrıca İTÜ'de Sailor Donanımı Olmaması Sadece Sindel'den Soru Sorulması Hakkındaki Düşüncem İse Sailor'dan Sorumlu Olduğunuz Sadece VHF-R/T&DSC,MF-HF R/T& DSC,İNM-C Cihazlarıdırki Bunları Mevcut Olan Demo İle Biz Kendi Bilgisayarlarımızda Kullanabilirken İTÜ Bu Sistemi Önümüzdeki 5 Gün Boyunca Neden Kuramasın Uygulama Sınav Sistemi Ve Cihazlar Üstüne Puan Dağılımlarının Değişmeyeceğini Düşünüyorum Selamlar

Merhaba Yazılı Sınav Sonuçları Açıklandığı Günün Akşamı Şahsen Aşağıdaki Mesajımla Uygulama Sınavına Girecek Tüm Arkadaşlara PÜSEM'in Durumunu Belirtmiştim Selamlar

Doğrudur. Sayın Onur Sevinçlerin kitabı sayesinde sınavdan 84 aldım. Ancak Bil denize telefon ettiğimde Onur hocanın durumu belli değil işi varmış dediler. Onun için Ekolü tercih ettim. Cihazları İTÜ le aynıymış. Hata yapmışım. Onun için yazdım. Tabiki bunlar benim kişisel düşüncelerim. Selamlar.

Bilimselde onur hoca ders veriyo.Bugun bizim kurs bitti ve cok yararli oldu.Yarında kurs acilacak gitmek isteyen arkadaslar gidebilirler.fiyat 200 tl

arkadaşlar sınavda hangi itu kitaplardan sorumluyuz? Bu kitaplar hakkında nasıl sorular geliyor? Birde sınavın ingilizce bölümünde neler soruluyor?

Geri