2011 İTÜ D.U.İ.M. Kazananlar

• Konuyu açan Konuyu açan ergh
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
arkadaşlar, benim kafamı kurcalayan bir şey var. itü-duim (ing) 34.434'ten almış en son. ben 34.102 yim. ilk sıraya onu yazdım. 2.sıraya da türkçesini. ikisi arasında çok fark var mıdır? ben soruyorum ama kimisi ''evet %100 ing'', kimisi de ''yok öyle bir şey, aynı türkçesindekiler gibi birkaç dersi ingilizce alıyoruz'' diyorlar.benim ingilizcesine girme ihtimalim çok düşük sanırsam. yani çok bir şey kaybedecek miyim diye merak ediyorum. ama bir taraftan da türkçesi de ya olmazsa diye çok korkuyorum. herkes denizciliğe yüklenir de ben açıkta kalırsam diye.. günler de geçmek bilmiyor çok heyecanlıyım ya.

farkı şu ingilizcede bütün dersleriniz ingilizce oluyo eğer geçen sene girmiş olsaydın ingilizce kesinlikle derdim yeni açıldığı için az kişilerdi doğal olarak hocalar çan yapamıyodu notları yüksek geliyodu :) ingilizcenin iyi olması tabiki büyük avantaj ama çok da fark olmuyo okulda tükrçeyle..

ingilizcesinin avantajıda dezavatajıda varmış o yüzden kendin bilirsin ben ingilizce tek tercih yaptım yarın rapor alıcam hadi hayırlısı :) itüde görüşmek üzere:)

hayırlı olsun bir onaylatması kaldı bu arada onaylatmaya giderken sadace sağlık raporunu götürmeyin ben öyle bir hata yaptım odio ve kan ve idrar testlerini fakslamak zorunda kaldılar sahilsağlık daki doktorda istiyor o testleri aklınızda bulunsun.

evet mülakattan sonra da alabilirsiniz ama haberiniz olsun mülakat tarihi 22-23 ağustosa alınmış sitede duyurmuşlar. siteyi takip edin devamlı sıkıntı çıkmasın...

rapor zaten mülakattan sonra alınıcak ama sen problem yaşamayım alayım diyosan al çünkü mülakatta elenmezsen bi alt tercihine geçemiyosun yani rapor alamazsan kaldın ;)

Geri