2011 İTÜ D.U.İ.M. Kazananlar

• Konuyu açan Konuyu açan ergh
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
rapor hastaneden hastaneye değişiyor ya. Özellerde 190felan devlette 120felan oluyor. Aynı gün içinde raporu alıp onaylatamıyorsun çünkü işler akşama direk bitiyor. Bu arada mulakatlarda elenmezsem inş bende itü denizcilik ulaştırmadayım =)

Arkadaşlar yanınızda 2 resim bone şort ve ösym yerleşme sonucunuzu tabi kimlikle beraber yanınızda getirmeniz yeterli oluyo.

Ben de kazandım ve geçtim mulakatları =) yalnız bir sorum olacak şimdi biz mezun olana kadar yani en erken 5sene boyunca denizcilik sektörü dolar mı? Bölümü yazmadan önce iş konusunda bayağı rahat olursun diyorlardı bayağı para kazanırsın diyorlardı şimdi birkaç sitede 800tlyle işe başlarsın ilerde de önü kapanır bu mesleğin diyor...

Ben de kazandım ve geçtim mulakatları =) yalnız bir sorum olacak şimdi biz mezun olana kadar yani en erken 5sene boyunca denizcilik sektörü dolar mı? Bölümü yazmadan önce iş konusunda bayağı rahat olursun diyorlardı bayağı para kazanırsın diyorlardı şimdi birkaç sitede 800tlyle işe başlarsın ilerde de önü kapanır bu mesleğin diyor...
o forumda yazıyı yazan deniz liman işletmeciği maaşlarından bahsetmiş bizi etkilemez koskoca kaptana 800 tl maaş mı olur :D

ben seneye duim e girmeyi düşünüyorumda yaş sınırı 22 diyorlar ben 89 luyum seneye ekimin 28 de 23 yaşınada olacağım o zmana kayıtlar bitmiş olur heralde böylece yaşım sorun olmaz diye düşünüyorum acaba yanlışmı düşünüyorum ?? cevaplarsanız çok minnettar kalırım böylece kendi bölümümüde bırakmamış olurum

800 lira mı :D ahahahaha :)) denizcilik sektörü 5 sene değil daha bi 10-15 sene dolmaz rahat ol

Geri