rapor zaten mülakattan sonra alınıcak ama sen problem yaşamayım alayım diyosan al çünkü mülakatta elenmezsen bi alt tercihine geçemiyosun yani rapor alamazsan kaldın
çok kötü durummus emın mısın kardesım ?
Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
rapor zaten mülakattan sonra alınıcak ama sen problem yaşamayım alayım diyosan al çünkü mülakatta elenmezsen bi alt tercihine geçemiyosun yani rapor alamazsan kaldın
o forumda yazıyı yazan deniz liman işletmeciği maaşlarından bahsetmiş bizi etkilemez koskoca kaptana 800 tl maaş mı olurBen de kazandım ve geçtim mulakatları =) yalnız bir sorum olacak şimdi biz mezun olana kadar yani en erken 5sene boyunca denizcilik sektörü dolar mı? Bölümü yazmadan önce iş konusunda bayağı rahat olursun diyorlardı bayağı para kazanırsın diyorlardı şimdi birkaç sitede 800tlyle işe başlarsın ilerde de önü kapanır bu mesleğin diyor...
800 lira mı ahahahaha ) denizcilik sektörü 5 sene değil daha bi 10-15 sene dolmaz rahat olBen de kazandım ve geçtim mulakatları =) yalnız bir sorum olacak şimdi biz mezun olana kadar yani en erken 5sene boyunca denizcilik sektörü dolar mı? Bölümü yazmadan önce iş konusunda bayağı rahat olursun diyorlardı bayağı para kazanırsın diyorlardı şimdi birkaç sitede 800tlyle işe başlarsın ilerde de önü kapanır bu mesleğin diyor...