2012-2013 İTÜ DUİM Tercih Edecekler Buraya

iyi günler arkadaşlar bende duim ing. kazandım. ama ingilizcem yok hazırlıkta öğrenebilmeyi umuyorum, siz ing. bildiğiniz için mi tercih ettiniz benimle aynı kaderi paylaşacak olan var mı?

Bende İtü Gemi Makineleri İşletme Müh. (GMİM) kazandım. Ciddi endişelerim var bir bayan olarak ama yapıcağıma inanıyorum. hayırlısı inş :)

makina güverteye göre bir kadın için daha ağırdır ama olsun, karaya geçtiğinde ofis dışında örn.tersanede de iş bulabilirsin ki kadın erkek önemli değil bir gün herkes karaya geçecek :) düşün yani denizde çalışmanın ortalaması 2-3 yıl gibi az bir değer.
bu mesleği yapamayacağını sakın düşünme, endişelenme hiç. bir erkek neden seçer bu mesleği: parası için ve de gezmek için. aynı idealleri olan bir kız da denizci olabilir, normaldir. insanları iş başında tanırsın unutma. işini düzgün yap, geri kafalıların ağzına laf verme, unutma bu meslekte en önemli şey ''bilgi''.

hazırlığı da uzatma sakın haziran'daki profu geçmeye bak. merak ettiğin bişey olursa sor ilgilenirim seve seve.

Geri