2012-2013 İTÜ DUİM Tercih Edecekler Buraya

arkadaşlar ben 13 aydır saç uzatıyorum. bu saçla gidebiliyor muyuz? 23-24 Ağustos ve 5 Eylül tarihindeki mülakatlar nerede yapılacak ve mülakatlara sağlık raporu alıp mı gideceğiz yoksa raporu mülakattan alıp kayıt mı yaptıracağız? ayrıca ben bu okulu tuzla'da diye biliyordum ancak tercih sonuçlarında sarıyer yazıyor(zeytinburnu'nda oturuyorum). ben hangi dönemleri nerede okuyacağım? teşekkür ederim.

arkadaşlar ben 13 aydır saç uzatıyorum. bu saçla gidebiliyor muyuz? 23-24 Ağustos ve 5 Eylül tarihindeki mülakatlar nerede yapılacak ve mülakatlara sağlık raporu alıp mı gideceğiz yoksa raporu mülakattan alıp kayıt mı yaptıracağız? teşekkür ederim.

kardeşim benim de saçlar uzun birbirimizi bulalım saçlar gidecekse beraber gitsin :D ama ilk sene kestirmezler heralde ya :D bu ara da sağlık raporu işi harbiden nasıl olucak bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun ??

Merhaba arkadaşlar bende bu sene DUİM Türkçeyi kazandım. Geçen senelerde giden bir arkadaşım vardı. O tercih et dedi. Güzel bölümmüş. sayfayı okudum. Yukarıdaki arkadaşlar uzun saçla gidebilirmiyiz diye sormuşlar. :D şey saçlarınızı kestirmeniz mülakatta size çok yardımcı olabilir. Arkadaşım bu konuda bayağı bir sıkıntı yaşamış. Yani sonuçta forumlarda okulun en önemli ögelerinden birisi olarak disiplini ve saygıyı öne çıkartıyorlar. Hazırlıkta forma yok diye biliyorum. Arkadaş 1.ci sınıfa geçerken yazın Formayı diktirmek için İstanbula döndü. Bende bu bölüm hakkında bilgi edinmek için Foruma girmiştim.İnternette araştırırken doyurucu bilgiler almak imkansız. Denizcilik Fakültesi sitesinde de aradığınızı bulmanız biraz zaman alabiliyor. İyiki kayıt olmuşum. Ço k güzel bilgilendirmeler var. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Mülakatlar 23-24 Ağustos yazıyor. Yani 2 gün boyunca mülakat sürecek demek mi bu ? Mesela ben çanakkalede yaşıyorum. Ailem ile 22-23 gibi İstanbula gitmeyi düşünüyoruz.Sonuçta araya bayram girdi. Sınavın açıklanmasıda çok ters bir zamana geldi. Bayrama saatler kala açıklandı. Sınavlar açıklandıktan 4-5 gün sonra mülakatlar başlıyor. Bu birçok insan için sorun olabilir. Acabaa bir sorumda bilgilendirme için okulda birilerine telefonla ulaşabilirmiyiz ? 23 te gitsek sorun çıkar mı ? Şimdilik bu kadarı yeter şimdiden sabrınıza ve ilginize teşekkür ederim.

22 ağustos sabahı gelenler güvenliğe isim bırakır,9 gibi o isimlerden oluşan 50 kişilik ilk grubun ön kayıt işlemlerine başlanır,12-1 gibi ön kayıt biter..ilk grubun ön kayıtları bitmeden 2.grubun ön kayıt işlerinebaşlanır.Öyle sıkıntı bi durum yok.2.gün daha rahat olur(yoğunluk azalır nispeten),23 ağustos öğle vaktine kadar gelip mülakata girin,sonuçta okulu kazanmışsınız,almama gibi durumları olmaz mülakata ama oradaki işleminizin çok sarkamaması için en geç 23ünde öğle gibi gidin.Sağlık Raporu olayları hakkında bilgilendirileceksiniz,almayın,almamışsanız bu saatten sonra zor zaten mülakata kadar.

selam arkadaşlar ben de itü duim(türkçe) kazandım bu sene mutlaka gitmeden tanışalım. Ben sordum geçen sene giden iri vardı 1 gnde bitiyormuş işlemler sabahtan orda olmak gerekiyormuş ama

Bende İtü Gemi Makineleri İşletme Müh. (GMİM) kazandım. Ciddi endişelerim var bir bayan olarak ama yapıcağıma inanıyorum. hayırlısı inş :)

ben mulakatlardan bırgun once sağlık raporu almak ıcın hastane fılan arastrdm bunun ıcın cıkıcam bgun yola yanı alsam raporu bır problem olurmu ?

Birde şu yurt işini siz ne yaptınız buradanda sorayım. Ben İstanbuldayım şu an. Son dakka gibi olacak Mülakata saatler kaldı :=) Yurtta olay olacak gibi. Birçok yurt var. Misal ben 2 ya da 3 öğrenciye göre rahat olabilecek bir yurt arıyorum. Tabii ki hazırlığa yakın olması önemle riza olunur. Eğer eski abilerimden yurda giden bir ya da birkaç kişi varsa illa ki oranın yurt durumunu biliyorsunuzdur. Yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler.Ayrıca sağlık raporunu bende almadım. İlla ki zaman vereceklerdir onun için.

arkadaşlar istanbul üniversitesindeki deniz ulaştırma işletme mühendisliği'nde şöyle birşey var: 1. sınıfı bitirdikten sonra güverte yada işletmeden birisini seçiyorsunuz. itü'de de böyle birşey var mı yoksa ikisini birlikte mi alıyoruz?

arkadaşlar itü hazırlık okuyacaklar için hemen hazırlık binasının yanında abdi ipekçi devlet yurdu var o cıkarsa cok rahat edersiniz ama cıkmazsa kayıt günü yurt burs masası olacak kayıt yaptırılan yerde ordan itünün ayazaga kampüsünde yurtlara basvuru yapın tabi fiyatlarına bakarak sadece bi metro ile gidip gelirsiniz fazla bi sıkıntı olmaz

aynen..abdi harika olur sizin icin..okula bi kac dk uzaklikta..genel devlet yurdu olur kendileri..her milletten arkadas edinebilirsiniz..cok merkezidir..taksim-beşiktaş-nişantaşi vs...bir de bogaz manzarasi vardir ki hic anlatmayayim..cok ta ucuzdur kyk yurdu oldugu icin..cikmazsa da oraya nakil isteyin..dileyen mecidiyekoy de ev tuutabilir..uskudar iskeleye yakin bi ev de fena olmaz..

Geri