En iyi Denizcilik Şirketleri?

• Konuyu açan Konuyu açan Bayram Ali Karaaslan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
B

Bayram Ali Karaaslan

Misafir
1. YA-SA Denizcilik

2. ARKAS Denizcilik

3. GENEL Denizcilik ( GEDEN )

4. BEŞİKTAŞ Denizcilik

Not:Bu konunun açılma amacı bir anket oluşturmaktır,
bu konuya verilecek cevap için sadece favori şirketinizi ve neden en iyi olduğunu,beğendiğinizi yazmanız yeterlidir.Aynı konu 2007 yılında açıldığından dolayı bir daha yapma kararı verdim bakalım değişen ne olmuş 5 yılda:) Selametle...

GENEL (ÇİZGİSİ AYNI HEP DA İYİ OLACAK) ARKAS(TARTIŞMASIZ EN İYİ KONTEYNIR ) DÜNYA(ESKİSİ GİBİ OLMASADA ÇOK İYİLER ARASINDA..) YA-SA(ESKİSİ GİBİ DEĞİL HER ÖNÜNE GELENİ ÇALIŞTIRMAYA BAŞLADILAR MAAŞLAR DÜŞÜK)

ATLANTİK DENİZCİLİK.cidden kara yönetici filosu gemileri armatörü ( ahmet ağaoğlu) herşeyiyle süper firma.

KONTRAT SÜRELERİNİ VE YENİ MAAŞ POLİTİKASINDAN BAHSEDEBİLİRSEN AZICIK İYİ OLACAK ...TANKER KONTRATLARI 4+1 ,5+1 VE MAAŞLAR NE KADAR AZALTILDI YABANCI BAYRAKTA 500-750 DOLAR ARASI DEĞİL Mİ?

EGER İYİ FİRMA KATAGORİSİ MAAŞ YATIRMASI İSE EVET MÜKEMMEL AMA AKSI HALDE BU ŞARTLAR (BANA GÖRE)PEK UYGUN DEĞİL....

kontratlar 5+1 oldu.zabit maaşı 4000 dolar.maaş ödemesinde kesinlikle sıkıntı yoktur.çalışan insanlar profesyonel . elit insanlar çalışıyor gemilerinde.beşiktaş genelden bir hayli gelen insanlar var son dönemde.

kuruyükte mardaş, ince denizcilik- kimyasalda cemfleet, beşiktaş ... iyi firma bence kişilerin beklentilerine göre değişir. mesela, türk bayraklı gemileri olan firma benim için 1 adım önde diğerlerinden..o yüzden kuruyükte mardaş ve ince den. yasadanda, geneldende iyi bence..benim için konteynerda çalışmanın anlamı olmadığı için kategorime girmiyor. allah hiçbir firmaya zeval vermesin, hakeden herkes ekmek yesin.

Yasa da staj yaptım şu an tek diyebileceğim cacık olmaz. 6 ay gidiyorsun o gemide onune gelen çalışıyor doğru 2012 2. hafta gittim 3. kptn la bearber katıldık gemıye gıttıgımızde 2011 30 kusuruncu haftanın duzelmeleri duruyordu . Gemide yatak yoktu SUNGER Vardı evet bilgiğin sünger kumanya desen singapurda gelebildiği kadar turk kumanyası gelir yoksa yok adı sanı duyulmamıs kumanyayı yersin ya bi bok bilmeyen kaptan gelir yada gelende uyuzun teki olur. 2. kaptanlarım ıyıydı allahı var hep abilik yaptılarda birde maaş cidden buyuk sorun dusuk maas kontratın uzun limanda cok para gidiyor + telefon derdin var surekli uzakdogu amerika kuzey guneyi avrupa seferinde var da az gemıde telefon kartına sarıyorsun 300 400 tl de oyle gıdıyor zabit olsan sana aylık kalacak para 2000$ kalır oda kımseye yetmez. benım gemımde 4. kptn 2200$ maas alıyordu sahsen bana dese 2200$ gel çalış ben adama derdım ben sana vereyım o parayı gel sen bana calıs derdım. bunun yanında class surveyınden no deficiency ile gecersın ustune internal auditinide gecersın pasalar gıbı enspektor yazacak madde bulamaz paris mounuda aynı hafta cebıne koyarsın kımse gelıp sana bı tesekkur etmez butun bunlar tek bi madde yazılmadan gecmıs. cimentodan cıkan kuruyuk gemısını 0 gemı yaparsın. staja gıden arkadaslarada tavsıyem tankere gıdın en azından işi tam ogrenırsınıoz.

5+1 bı ara varmısta suan piyasa cok dusuk oldugu ıcın sirketler yanasmıyor. mesela IDC denizcilik varmıs ya sa da zamanında 5+1 mis ama sonra yemeyınce 6+1 yapmıslar aslında bızım sırketlerımızıde denizciliği bilmedikleri için yurt dısında +1 dıye bı olya yok adam maasına 6 ya bolup ay ay ekler sana da ona gore 2 ay 2 ay kontrat a ttıracaksa attırır ama sırkettekı yonetımde personel mudurlerıde cacık olmadıkları ıcın boyle sacma sapan gıdıp 6 ay kontrat atarız mıllet 2 ay a 1 ay ızın yapar bızde 6 ay a 1 ay ondan sonra kımseyıde bulamazlar calısıtıracak.

Geri