Gemi Adamı Cüzdan Takibi

fatihuzal

Küpeşteci
Denizci
Cüzdanımı uzun uğraşlar sonucu bugün teslim aldım. 17 gün sürdü elime geçmesi kovalamak gerek...

Limanı takip etmek gerek evraklar giriliyor ama nasıl? Ankara süreci var yeterlilik açılıyor ama nasıl hele cüzdan basım merkezi bir bilgi vermek için kerpeten lazım hele hele kargo süreci tam bir işkence bütün bu süreçlerde istediğim bir gemiyi kaçırdım :(

Neyse ilgililerin telefon numaralarını veriyorum.
İstanbul liman telefona bakmıyorlar :) Bence direk gidin takip yapın Ankara sürecini iyi takip edin.

Ankara Yeterlilik açılması ile ilgili kişiler
0312 203 10 00 Sedef yada Müge Hanım (Kaynak İstanbul Liman Başkanlığından Bir Memur)

Cüzdan Basım Merkezi ( Kaynak https://atlantis.denizcilik.gov.tr)
0532 542 97 96 Selçuk Arslan
0532 545 37 51 Can Sayın

İnternet Sorgu ekranı
https://atlantis.denizcilik.gov.tr/SeamanMvc/

3 Sene limanın önünden dahi geçmek istemiyorum. Herkese Kolay gelsin umarım faydalı olur.

cüzdanı 7 gün içinde gelenler var onları hiç anlamış değilim:D
bahsedilen cüzdan takip sitesi hata vermekten başka bilgi vermiyor.benimde 20 günü geçmiş durumda telefonları açan yok bekleyip göreceğiz :)

*benim 16 gün oldu ankara ya gidip elden almayı düşünüyorum hiç kimseden bilgi alamadım takip sürecinde gitsem elden verirlermi acaba ?

cüzdan basım merkezindeki amcamlar işe uyanmış sanırım kapatmışlar telleri 20 gün oldu ses seda yok benim cüzdandan da.hayırlısı olsun bakalım verirler herhalde:)

bende dün verdim istanbul liman başkanlığına ,en geç 20 iş günü sonra evine gelir dediler yani yaklaşık 1 ay yapıyor ,cüzdanlarını alan arkadaşlar buradan bilgilendirme yaparsa güzel olur çünkü artık ne site çalışıyor ne de telefondan yardımcı oluyolar..

telefonlara mesaj atıyorlar diye biliyorum , birde online sorgulama takip sitesinde de mesajlar kısmınada mesaj geliyormuş bence sistemin yavaş olması ptt nin normal kargosuyla gönderilmesinden kaynaklanıyor kargoda geçen süre çok fazla.

bugun İstanbul limana gittim sordum durum ne diye 17 gün oldu dedim sistemden baktı bekleniyor yazıyor halen daha memurda şasşırdı sıra numarası verilmemişti daha tekrar sistemden tanımlama yaptı ve numara verdi 482. sıraya 2 güne basılır dedi yani sormasak sittim sene gelmez bu cüzdan
sordum ankaradan elden vermiyolarmış adamlar sırp subayı nede olsa .

benim 20 günü geçti ve hiçbir gelişme yok sorgulama takip sitesinde de bir hareket yok.bendemi gitsem acaba limana birde sıra numarası peşinde mi koşucaz hııııımaaanına

benım 30 gun oldu hala yok.Ankarayı aradım cuzdan basım yerını adam senın başvurun gözükmüyor dedi limanınla konuş dedi. İstanbul liman başkanlığını aradım aynısını söyledim hala bana denizcilik müsteşarlığının sitesinden takip et diyor.Baktim takip edilecek bişey yok.bi form var bilgi edinme diye ama ses seda yok hepsi dalavereci bunların sizin yapcağınız işe.. en sonunda delirtcekler beni liman başkanlığını basıcam...çok sinirliyim çooooookkkk

aha site açıldı ve 3 adet güvenlik sertifikalarım 10 aralık tarihinde işlenmiş gözüküyor eee cüzdan nerde yaaa?????

Cüzdanımı yenıletmek ve bir kaç sertifikayı işletmek için liman başkanlığına başvurdum ancak verilen internet sitesinden ve E-Denizcilikten bir türlü evraklarımı takip edemiyorum.siteye girdiğimde sadece liman sicil numaram ile ilgili bilgi sahıbı olabıldım çok da işime yaramadı :) Basvuralı bir hafta oldu bir gelişme yok https://atlantis.denizcilik.gov.tr/Giris.NET/ sitesinden nasıl takıp edebiliriz.. Yardımcı olabılırsenız çok sevinirim Selametle.

cüzdan bekleyen arkadaşlar ,alabildinizmi acaba cüzdanlarınızı , genel olarak tüm sistemde mi hata var yoksa sorun istanbul liman başkanlığındamı ,akdeniz ,ege ve karadenizdeki liman başkanlıklarına başvuranlar 1 hafta 10 gün içinde alıyormuş cüzdanlarını..

Geri