Gemi Adamı Cüzdan Takibi

liman başkanlıgındaki çalışanların (istanbul) yav..klıgından dolayı 1 günlük iş suanda yapılamaz oldu 20 gün oldu evragımı vereli bi gelişme yoktu bugun gidip sorayım dedim oradaki mal memur 20 günde 4 kişinin evragını yaptım diyor lanet okudum hepsine alayınızı mahkemeye vereceğim dedim kapıyı çekip çıktım yazık günah yaa bunca insana bu gerizekalılar yüzünden elimizdeki işten oluyoruz eskiden 100 tl verip 1 saate yapılan iş için sözde rüşveti kaldırıp 1 ay bekletiyorlar ayıp ayıp işte 2013 iste denizcilik bakanlıgı....

arkadaşlar cüzdanın limandan ankaraya gönderilmesi kaç gün sürüyor?
online olarak baktığımda kargo cüzdan basım merkezince bekleniyor yazıyor
ankaraya giden evrağı takip etmenin bir yolu varmı?normal postaylamı gönderiyorlar ankaraya?
yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı teşekkürler

Cüzdanların liman başkanlıklarından Ankara'ya gönderilmesi PTT kargo ile.Cüzdan Ankara'da yazılıp,kargoya verildiyse cep telefonuna PTT Kargo tarafından mesaj geliyor. PTT Kargo'nun cep telefonuna gönderidiği bankrod No: ile PTT Kargo takip web sitesinden kargonun durumunu takip edebilirsiniz.

kargolar 20 günde mi gidiyor çok uzun bir süre oldu hiç bir gelişme yok keşke ankaraya giderkende mesaj gelse telefona ne olup bittiğini anlasak yazıkk

o cüzdan bekleniyo yazısı bende 15 gün sürdü taki limanda tekrar sorduğum zaman memur arşivden evrağimı isteyip adres vs düzenleyip tekrar ankaraya online başvuru yapana kadar 482. sırada gözüktü sistemde böylelikle ilk başvurumu yapalı 3 ayı doldurmuş oldum rekora gidiyorum liman başkanına bile söyledik aricam dedi ankarayı ama sonuç alamadık daha.
e denizcilik sitede güncellenen yeterlilik ve stcwler gözüküyo sonuçta resmi site bi çıktı alıp limandan onaylansa liman içi sefere cüzdansız müsade ederlermi acaba bide cüzdan beklemessek

o cüzdan bekleniyo yazısı bende 15 gün sürdü taki limanda tekrar sorduğum zaman memur arşivden evrağimı isteyip adres vs düzenleyip tekrar ankaraya online başvuru yapana kadar 482. sırada gözüktü sistemde böylelikle ilk başvurumu yapalı 3 ayı doldurmuş oldum rekora gidiyorum liman başkanına bile söyledik aricam dedi ankarayı ama sonuç alamadık daha.
e denizcilik sitede güncellenen yeterlilik ve stcwler gözüküyo sonuçta resmi site bi çıktı alıp limandan onaylansa liman içi sefere cüzdansız müsade ederlermi acaba bide cüzdan beklemessek

yeterlilik ve stcw ler bendede gözüküyor fakat bu sıra numarası gibi birşey yazmıyor.
benimde uzun bir zaman oldu çıktıyla olucak işler değil cüzdanın elinde olucak limanın istanbulmu

Liman başkanlığı hangisi olursa olsun İstanbul,İzmir vs.... Liman başkanlığına gidip Liman cüzdanı Ankara'ya gönderildi mi,yoksa daha gönderilmedi mi.? diye sorun.Bazen unutulmuş olabiliyor. Kasım-Aralık ayları Güvenlik STCW leri yüzünden çok yoğun geçti.Bu yüzden en erken cüzdan teslimi 20 günü bulabiliyor.

cüzdan basım merkezini Ankara'nın demesine göre limandan evraklar posta ile değil elektronik ortamda gönderiliyormuş (işlenecek cüzdan hariç). 12 aralık 2013 tarihinde izmit limanına evraklarımı (yeterlilik terfi goc uzatma ve 18 adet stcw yenileme) teslim ettim. 27 aralıkta cüzdanım 545. sıraya girdi bugün itibari ile 247. sıraya kadar yükseldim hadi hayırlısı

cüzdan basım merkezini Ankara'nın demesine göre limandan evraklar posta ile değil elektronik ortamda gönderiliyormuş (işlenecek cüzdan hariç). 12 aralık 2013 tarihinde izmit limanına evraklarımı (yeterlilik terfi goc uzatma ve 18 adet stcw yenileme) teslim ettim. 27 aralıkta cüzdanım 545. sıraya girdi bugün itibari ile 247. sıraya kadar yükseldim hadi hayırlısı

sıra numarası nerede yazıyor? 1 haftada 300 kişi yükselmiş

slm arkadaşlar benim cüzdan tam bir ayda geldi ama roc işlenmemiş liman bşk gidin belgenizi alın diye bir not var cüzdan neden 1 ay ankaraya gitti anlamadım

arkadaşlar, verilen internet adresinde " Gemiadamı Cüzdan Basım Merkezi'ne iletilmiş talep bulunmamaktadır. Lütfen Liman Başkanlığı ile irtibata geçin " yazıyor.17 aralıkta istanbul limana verdim evrakları, sizde de böyle mi yazıyor yoksa bir sorun var da gerçekten istanbul'a mı gitmem gerekiyor?

arkadaşlar, verilen internet adresinde " Gemiadamı Cüzdan Basım Merkezi'ne iletilmiş talep bulunmamaktadır. Lütfen Liman Başkanlığı ile irtibata geçin " yazıyor.17 aralıkta istanbul limana verdim evrakları, sizde de böyle mi yazıyor yoksa bir sorun var da gerçekten istanbul'a mı gitmem gerekiyor?

yakınsan limana gitmeni tavsiye ederim,yada ankara basım merkezini ara bilgi için sistemde gözüküyormu başvurum diye,sistem yeni olduğu için hatalar olabiliyor,genelde cüzdanı verdikten ilk hafta içinde basım merkezince cüzdan bekleniyor yazısı yazmalı.ama istanbul limanı yoğun bir liman olduğundan sıra gelmemiş bile olabilir.binlerce kişi zorunlu stcw ler için başvuruyor

selam arkadaşlar 03.12.2013 te ROC işletmek üzere verdigim cüzdanım 04.01.2014 te elime ulaştı fakat cüzdana işlememişler . üzerinde bir not var notta ist liman bşk lğından Roc belgenizi alabilirsiniz yazıyor.İstanbuldan alabiliyorsak cüzdan neden ankaraya gidiyor neden 1 ay bekledim bilen varmı. birde ayrı bir belgemi düzenleniyor? cüzdana işlenmiyormu ? bilen varsa sevinirim iyi günler

beyler yaşadığımız bu kepazeliğe karşı ne yapabiliriz?
okul mezunu uzakyol kaptanıyım, cüzdan yenileme ecdis btm stcw yenileme, yok kursuydu yok harcıydı derken 2000 liranın üzerinde para harcadım.bu kadar soyup soğana çevrilip bir de limanda "it" muamelesi görmek ağırıma gidiyor.sabah 8'de gidiyorsunuz, bakan bir memur var o da 0930'da geliyor.evrakları hazırlıyorsunuz adamlar doğru düzgün bakmadan dosyayı alıyor, diken üzerinde bekliyorum acaba bir eksik var mıydı, ne zaman alacağım belli değil??? binlerce denizciyi rezil etmeye ant içmişler sanki, kim oraya 2-3 tane memur koyuyor? kimdir bunun sorumlusu, liman başkanı mı, müsteşarlık mı, bakanlık mı? denizcilik bakanlığı dediler, herşey hallolacak dediler, gördük bakanlığı...bu kadar mı muz cumhuriyetiyiz? ne yapabiliriz, bu rezilliğe nasıl dur diyebiliriz, bu kadar mı çaresiziz?

siz gidip kontrol ettniz mi dosyanızı çünkü 17 sinden bu yana epey zaman geçmiş ,en azından cüzdanınız bekleniyor falan yazması gerekirdi sitede,dediğiniz gibi limanda kimse düzgün yapmıyor işini,çok ilginç olaylar yaşayan var hatta cüzdanı kaybolan bile ,zaten istanbul limana gidip 2-3 saat beklediğiniz zaman şahit oluyosunuz herşeye,yakınsanız ve imkanınız varsa gidip sormakta fayda var ,kolay gelsin..

Geri