Gemiadamları Sınav Soruları ve Cevapları Paketi

selam paylasim super de guncellik durumu nedir acaba? goss.a uygunmu? soru benkası guncellenme calismalari vardi bilgisi olan varmı? tesekkurler

selamlar, ben daha dün seyir sınavına girdim, soruları yenilemişler eskilerden en fazla 5 tane çıkıyor, sorulara çalışmanın yanında ilgili dersin dökümanlarınada çalışın benden söylemesi, ben öyle yaptım geçer notu aldım sedece sorulara bakmak yeterli olmayabilir...

ben bı turlu ındıremedım sureklı bı sorun verıo rapıdshare ıle ılgılı bı problem galıba yardımcı olabılırmısınız? Allah selamet versın pruvanız neta olsun

selamlar, ben daha dün seyir sınavına girdim, soruları yenilemişler eskilerden en fazla 5 tane çıkıyor, sorulara çalışmanın yanında ilgili dersin dökümanlarınada çalışın benden söylemesi, ben öyle yaptım geçer notu aldım sedece sorulara bakmak yeterli olmayabilir...
ah bee yaaa şansıma 12 soru yeni geldi üstelik HUKUK sorusu bile çıktı ( bonus ) kaldım sınavdan çok zordu 8 i problem 6 sı astronomik seyirdir problemlerin:(

Selam,dostum şuraya yeni başlayanlar için Gemi Adamı sınavlarında çıkabilicek muhtemel soru ve cevaplarıda koyarsanız süper olur.Teşekkürler Not : Acemi gemiciler için.

Geri