Gemiadamları Sınav Soruları ve Cevapları Paketi

yahu bu işte sadece güverte bölümü mü var ? Makina üzerine paylaşım yok denecek kadar az.Geçen sene bir sürü soru eklenmiş bir Allah'ın kulu da çıkarıp aklında kalanı paylaşmıyor.

sayın kaptan 2.makinist yeterlilik sınavının iklimlendirme ve soğutma soru ve cevapları varsa paylaşırmısın 22 şubatta sınavım var kocaelide teşekkürler

stcw 2010 düzenlemelerine göre belge uzatmak için sınav yapılacakmış. bu sınavı veremeyenler temel eğitimi yeniden alacaklarmış. bu konuda ders notları veya sınav sorularına nereden ulaşabiliriz?
selamlar

ılk defa gemıcı olacam yanlız bana gemıcı deılde usta gemıcı verdıler bunun bı sakıncası ılerı de olurmu kaptan sakın turk lutfen ceva he bıde sınavlar nasıl zormu kolaymı sozlumu yazılımı

Arkadaşım Öncelikle Duvarıma Bu soruyu Yazdın ve Ben Bu soruyu Uygun Sekılde Sana Cevapladım Usta Gemici Verdiler Diyorsun Ve Sonra Daha Sınavlara Girmedim Yazılımı Sözlümü Diye Soruyorsun Tutarsız mesajlar Çekiyorsun Dikkatine..!

Gp FI(2)10sec81ft 10m özelligindeki fenerin 16ftgöz yukseklıgı olan zabit gorulme mesafesı kac mıldır buu sorunun formulunu bılenn varsa lutfenn yazsınn sınava az kaldı fener hesaplama formulunu anlatırsaa sevınırım srknsengul@hotmail.com sımdıden saygılar

goz yukseklıgı 64 ft olan bır gozlemcı 144ft yukseklıktekı fenerı kac mılden gorur

Gp FI(2)10sec81ft 10m özelligindeki fenerin 16ftgöz yukseklıgı olan zabit gorulme mesafesı kac mıldır buu sorunun formulunu bılenn varsa lutfenn yazsınn sınava az kaldı fener hesaplama formulunu anlatırsaa sevınırım srknsengul@hotmail.com sımdıden saygılar

goz yukseklıgı 64 ft olan bır gozlemcı 144ft yukseklıktekı fenerı kac mılden gorur

Bkz:http://www.denizcilikfakultesi.com/gemi-seyri/5198-31012012-ankara-seyir-sorulari.html

Geri