İTÜ Denizcilik Fakültesi Mülakat Sınavı

• Konuyu açan Konuyu açan alp09
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
yaw ben itü gemi makineleri işletme mühendisliini kazandım.. ve 1.73 boyum sanırım 70 civarıda kilom var.. sorun olacakmı bi yardım edersenizzz çok sevinirim

açıkcası tam olarak ne oluyor kimse bilmiyor genel olarak basit bi şınav mekik barfiks ve yüzme söyleniyor ne olur ne biter kimse tam olarak bilmiyormus ama şöylede bişey duydum çok bariz vücunda sorun yoksa 2003 den bu yana kimse kalmamış mülakatta canını sıkma :) oki

Yüksek Denizcilik Okulu

Slm arkadaşlar,
Adım Umut. Ben de bu sene İTÜ Gemi Makinları İşletme Mühendisliğini kazandım. Adresim; lionheart_umu@windowslive.com bir çok yerden araştırma yaptım. Üst sınıflardan birkaç kişinin msn adresleri buldum ve de konuştum. Eklerseniz mülakat ve yurt hakkında öğrendiklerimi anlatabilirim. Şimdiden herkese başarılar diliyorum

İtünün hazırlığı öğrencilerden öğrendiğim kadarıyla sana pek bi katkıda bulunmuyomuş. ama ben geçemiyeceğim için okuyacağım ve bi yandan da hazırlıkta İstanbul' a adapte olcam İstanbul'un bilumum yerlerini gezcem.Çünkü fakülte Tuzla'da ve 1. sınıfta gezmeye fırsatımız olmayabilir. Okumak veya okumamak size ve ingilizce bilginize kalmış.

Geri