İTÜ Denizcilik Fakültesi Mülakat Sınavı

• Konuyu açan Konuyu açan alp09
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
merhaba,bugun ben mulakatta birseye sahit oldum .bir cocuk esmerdi ve ona alevimisin diye sordular cocuk evet dedikten sonra bicok siyasi konuda sorular yonelttiler cocuk inanilmaz stres yapti.Bende inanamadim yahu buadam denizci olmak istiyor sizene.Bu nasil olabilir daha once boyle biseye sahit olan varmi?

selam herkese.mülakatta ilk 50 deki grupta olan varsa söylesin :) güzel yorucu bi gün olmuştu.Eğlendik gayet neredeyse fiziki hiçbir şart aramadılar.Yüzme havuzu tadilatta olduğu için o bölümü yüzme biliyormusun sorusuyla hallettiler ( gayet yaratıcı).1 adet renk körü ve 1 adet "beni deniz tutar" deyip elenen arkadaşlarla tanışmak güzeldi :D

Konu her ne kadar değişmiş olsa da ben de ilk 50 deydim .. :D renk körlüğüne raporda bakıyolar da renk körünü geçtim ben direk kör çıkıcaktım nerdeyse bir buçukmuş gözüm:D

musa ben bende GMI'den.ben 61 almısım ve aslında gecebılecegımı dusunmuyodum bıraz surprız oldu.ben hazırlık okurum dıye planlıyordum sımdı ne yapacagımı hıc bılmıyorum.yurt falanda yok ya

selam arkadaşlar benden başka yazan yok galiba :Dama şimdi hazırlığı atlayanlar için internettten 12 13 eylül de kayıt yaptırılması gerekio ve kayıt için de ders seçmemiz beklenio ya ben itü df nin öğrenci işleri linkinden sisteme giriş yapıp kayıt için kısayoldan tercih ettiğim derslerin crnlerini girdim sayfayı kapatıp tekrar açtığımda tercihlerimi yeniden görebiliorm ama işlem başarıyla tamamlanmıştır yada kaydınız yapılmıştır gibi bir yazı veya onay çıkmadı gerçi böyle bi prosedür var mı onu da bilmiorm ama kayıt yaptırıp yaptırmadığımdan emin olamıyorum konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmalarını rica ediyorum.kayıtlar 17.30 da bitiyor dolayısıyla çok vaktim yok biran evel yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Geri