Maaş Sıkıntısı oluşturan ve Ödeme Yapmayan Denizcilik Şirketleri

Kaptan Sakin TÜRK

Kıdemli
Site Yetkilisi
Dekan
Merhabalar,

Bu Kategoride çalışmış olduğunuz Şirketlerle aranızda oluşan Maaş ve Alacağınız ödemeler ile ilgili problemleri bizlerle paylaşabilirsiniz.

Böylece o şirkete gidecek olan arkadaşlarımız da bu durumdan haberdar olacaktır.

Şimdiden Kişisel Yorum Gönderen Herkese Teşekkürü Bir Borç Bilirim.

Dikkat : Kullanıcılar Kişisel Yorum Göndermeden ve Görüntülemeden önce Okumuş ve Kabul etmiş Sayılırlar. Kullanım Şartları

Azak Denizcilik(Hayships) maaşları çoğu zaman geciktirdiği gibi personeli ile ilgilenmiyor ve kontratı bitmesine rağmen gemiden çekmiyor.uzakyol çalıştığı için personel ve zabitler bu yüzden sıkıntı çekiyor.Ayrıca benim halen alacağım var fakat ödemiyorlar.

ALMİNA DENİZCİLİK altında çalışan simsarlar paranızı alıp gemiye göndermemektedir..bunun hakkında savcılığa suç duyrusunda bulunan insanlardan aldığım şikayetler vardır bilginize.

fuden denizcilik şiddetle uzak durulması gereken bir şirket. 3 aydır içerde maaşım var gemide kan çıkana kadar personel çekmezler kontrat bitse dahil. gemi isimleri hilmi k , kemal kuru, zelek star UZAK DURUN

Çalıştırdığı personeline maaş vermemeyi marifet sayan Asyelken Denizcilik'ten (Kadıköy-İstanbul) kesinlikle uzak durun.Gemileri Azan Çavuş ve Fulden'dir ve Abhazya'ya çalışırlar.

dogus denizcilik,ait anka gemisi maas odemelerinde sikintili tek gemi oldugu icin ses kaza gemi yattimi maasi kumanyayi unutun,huzur denizcilik keza ayni,

Ben hasan bulut 1, zabit master kaptan hüsamettin gemisinde çalıştım 8 sefer yaptım ancak paramı ödemedikleri için istanbulda ayrıldım şiket mersinde ismi d gemar sahibi mehmet can malesef paramı alamadım çok kişide alamamış 1.5 senedir oyalıyorlar bu şirkete gideceklerede uyarı çoçukları üzerine yemin etti ancak ödenmedi

Geri