Maaş Sıkıntısı oluşturan ve Ödeme Yapmayan Denizcilik Şirketleri

muya shipping meganisi gemisi ölümle burun burunasınız gemi ambar kapaklarından su alıyo iskeleye yatıyor maaslar çok geç ödeniyor kumanya çok kaliteli alınıo yanlızca

Arkadaşlar Atlantik denizcilik firmasıyla ilgili bi bilgisi olan varmı acaba görüşmeye çağrıldım ama firmalarla ilgili hiç bir bilgim yok onun için yorumlarınızı bekliyorum..

ERSAGUN DENİZCİLİKTEN UZAK DURUN, bizi gurbet ellerde kumanyasız ve içme suyu bile olmadan tuttular. Duba'i limanında sefalet içinde idik, liman çalışanları bize acıyıp yemek ve su getiriyorlardı, hemde RAMAZAN ayında. Maaşları zaten alamıyorduk.ayrıldığım 6 ay geçmesine rağmen, son 1.5 aylık maaşım ödenmedi.gerisini siz düşünün.

M/T SHİPPİNG(Kaçkar Shipping) zühtüpaşa mah.kördere sokak çavdar apt. kızıltoprak/kadıköy bu şirkette Panama Bayraklı Hacı Köksal Mataracı gemisinde calıştım birincisi stajere gemici olarak calıstırmıyoruz diyerek 500 tl gibi bir maaşla işe alıyorlar gemide gemici/stajer olarak çalıştırıyolar ve bu kadar az parayı bile 2 ayda bir veriyorlar kumanyasıda çok iyi değil ben 80 gün kadar sabır edebildim Bu şirketle ilişkisi olan Arkadasların Dikkatine Selamlar..!

team chart denızcılık gemıden ocak basında ayrıldım 1.5 aylık maasımı 1.5 aydır alamıyorum ,bakalım hep haftaya dıye sallıyorlar nolacak bende merak edıyorum ,bugune kadar sırketı mahkemeye verıp parasını alan arkadas oldu mu? aldıysa mahkeme ne kadar surdu?

sulta denizcilik kesinlikle uzak durun diyorum gemisinin adı nil-k zaten google a geminin ismini yazdığınızda kaç kere ne sebepten basına çıktığını göreceksiniz.

Verilen sözlerin tutulmamasından şikayet ettiğinizde pişkin pişkin konuşup telefonu yüzünüze kapatan bir Personel Müdürü ile muhattab olmamak, kendi paranızın dilencisi olmamak ve en önemlisi sinirden-üzüntüden kanser olmamak için "RAYBEN DENİZCİLİK"ten uzak durmanızda fayda var arkadaşlar. Allah gemiadamlarına, ailelerine ve yakınlarına sabır versin..

arkadaslar team denizcilikten uzak durun maaşları sıkıntılı eger gemıden ayrılırken ıcerde maasınız kalmıssa hep bu hafta kesın yatar dıye sızı aylarca oyalarlar,yeri istanbul kadıkoy rıhtım caddesınde,kumanya dandık,personel karmakarısık gürcüsü rusu ukraynalısı hepsınden var,ayrıca sıze ımzalattıkları kontratta eger sozlesmeyı ımzalamadan okursanız gemıye belırtılen tarıhte katılmazsanız sırkete 1000 usd odemeyı kabul edıyorum maddesı koymuslar onu gorursunuz ,uzak durun,devlet uyusun bunlar at kosturur ıste boyle

Su piyasada gelde birine güven okudukça sinirlerim kalkıyor o armatorum deyip lüks arabalarda gezen ...'lar ( anladiniz siz onu) burda emekçinin parasını yiyip sokaklarda havalı gezmesini biliyor.Allah hepsinin belasını versin

slm arkadaslar. ALNAK DNZ 06.04.2012 de 2.muh olarak iş gorusmesıne cagırdı. bu fırma hakkında bılgısı olanlar acıl cevap beklıyorum. kumanya,maas durumu nasıl.sımdıden tesekkurler.

slm. benı de cagırdılar. ama yaptıgım arastırmalara gore para vermıyormus.facen karalısta gemıler dıye bak. orada v e googlede bulbılrsın.. hangı pozısyonda cagırdılar ??

Arkadaşlar bayraktar denizcilikte stajımı ve ilk zabitligimi yaptım yemin ederek söylyorum içme suyu ve kumanya dandik ötesi ve maaşlar 2 ay gecikmeli yatıyor gemiye gönderirken öyle gaz veriyorlarki ben bunu belki zabitlikte şartlar degişir diye ikincekez kanarak yazıyorum firma ismine gidiyor insanlar koca bayraktar diyerek ama içine girince hatayı anlıyorsun parası bol olan yada maaşın geç yatmasını sıkıntı etmeyenler gidebbilir ve şunuda belirteyim bu agır şartlar altında piskolojisi bozuk dedelerle yani dinozorlarla ugraşmakda cabası :) kalın selametle.

Geri