Tankerde Vardiya Zabiti Maaş Durumu(yakınyol)

Arkadasim bunlar ic hat maasi degil maaslari bunlar sener petrol icin ic hat ibaresi gecerli kalan tum firmalarn maas politikalari gemiler de her yere gidior sadce tr baglantili

Kene gibi firmalar oldukları açık o zaman. Geden tankerlerinde 4330$ maaş veriyor. 4000-5000 dwtlik gemilerindeki adamlara 2250$ veren şirket biliyorum, tanker de değil kuruyük.

Biri benden kuruyük piyasasındaki maaş skalasını istese 1500$ veren kakalak firmalarını söylemem, sizin böyle anlamsızca bir şey yapmanızın anlamını çözemedim...

4000-5000 dwt gemide de uzakyol çalışmıyor... 2400 grt kuruyük gemisindeki 3. kaptanın aldığı para 2250$ diyorum. Tankerde 1950$ maaş veren firmayı bana firmadan sayıp da burada söylemeyin, bilgileriniz size kalsın...

Bak cnm arkadasim sen calis kazan o zaman ama insanlari yaniltma ole 4000 dwt lik gemiler dokmede kimlerde var kimler o parayi veriyor dadaylilar 3600 tl veriyor kiran denizcilik artik yakinyol calistirmiyor zatrn yasa genel ince vs vs yani kisacasi senin kagidin ne yada nerelerde calistin bilemiorum ama bugun tr baglantili sirketlerin en babasi 4000 tl veririr oda tankerde 5000 tl dir kontrat parasiyla ama 4000 almak icinde 2-3 kontrat calismis olman lazim ama sen diosan ben alirim abicim allah bin bereket versin ...hayirli aksamlar

Kene gibi firmalar oldukları açık o zaman. Geden tankerlerinde 4330$ maaş veriyor. 4000-5000 dwtlik gemilerindeki adamlara 2250$ veren şirket biliyorum, tanker de değil kuruyük.

Biri benden kuruyük piyasasındaki maaş skalasını istese 1500$ veren kakalak firmalarını söylemem, sizin böyle anlamsızca bir şey yapmanızın anlamını çözemedim...

şimdi bu arkadasa son yazımdır.birincisi başlıgı iyi okuması ikincisi nasıl yazacağını bilmesi hususunda öle o veriyor bu veriyorla olmuyor bu işler git alabiliyor musun önce bu sonrasında 3000 grt kagıtlı kardeşlerimin gemide iş bulmaları günden güne azalmakta diğer bi husus tandıkları olmadıkları takdirde iş fln bulmalarıda artık iice azaldı ha diyelim şansınız yaver gitti ve bi yerde çalışmaya başladınız simsarların eline sakın düşmeyin genel olarak staj yaptıgınız firmalarda çalışmaya bakın 12 kuru yük yada roro yada konteynırda çalıştıysanız biraz zor olacaktır tankerde çalışmak

gelelim maaş mevzusuna

şimdi geden lines 4330 dolar dior arkadas dogru
bjk de hemen hemen o parayı veriri
ince de
arkas da
atlantik
atlantis
yani bu bolece gider ancak arkadaslar bu saydıgım firmalarda atlantis ve arkas haric 3000 grt çalışmak imkansızdır.önce bunu kulagınıza küpe yapın

ama 3000 grt kagıtla uzakyolda calısacagnızda bi kaç firma vardır
onlarda da alcagınız paralar 22250-3450 dolar arası değişir

ama 3000 grt bi gemide akdeniz karadeniz ege çalışacaksanız

1750-1950-2250 dolar max alacagınız paralardır böle diğer arkadasalrın dediği gibi olmuyor bu işler...

o paraları u.yol kagıtlı arkadaslarınız alır ama sizlerde 20 ay hizmet yapıp ingiilizce sınavına girerseniz u.yol alırsınız ve o paralara eger kendinizi geliştirip girmeyide başarırsanız günün birinde sahip olursunuz...

bu yazım bu başlıktaki son yazımdır konuyu açan arkadasa çok teşşekür eder iyi günler dilerim

Bu kendini kaf daginda sanan arkadasimiza umarim iyi bi ornek olur benim niyetim kimseyi kotulemek yaada akil vermek fln degil ancak kim gaz verdiyse tanker hakkinda sanior ki 4000 dolar herkes verior 4000 tl werir ama dolari ancak u.yol alirsan ve yillarini verirsen alirsin nese yasadikca goeeceksin ..

Konu güncel.

kaptanzaman verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. "Son mesajınız olsun" söylemimi söylerken 1. zabit olduğunuzdan bihaberdim, bu konuda da özrümü kabul edersiniz umarım.

Aldığı bilgiyi şak diye kabul etmeyen herkesi de kaf dağı modelinde sanmayın, arada idrak edilmesi gereken ince bir fark var... Ayrıca kişisel tartışmanın bir anlamının olmadığını hatırlatayım.

Not olarak Şener Petrol'ün vardiya zabiti çalıştırdığını ve 1900 değil 3200$ verdiğini öğrendim.

Konu güncel.

kaptanzaman verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. "Son mesajınız olsun" söylemimi söylerken 1. zabit olduğunuzdan bihaberdim, bu konuda da özrümü kabul edersiniz umarım.

Aldığı bilgiyi şak diye kabul etmeyen herkesi de kaf dağı modelinde sanmayın, arada idrak edilmesi gereken ince bir fark var... Ayrıca kişisel tartışmanın bir anlamının olmadığını hatırlatayım.

Not olarak Şener Petrol'ün vardiya zabiti çalıştırdığını ve 1900 değil 3200$ verdiğini öğrendim.

venezuella hattındaki gemilerinde 2750 $ 4+1 kontrat

3000 gt gemide kaptanlık yapan 1 kaptan maışı 3000 ila 3500 dolar tankerde,şirkete gore değişiyor bu 2500 dolar da veren vardır, ben gedende reislikte alıyorum 2500 usd kimyasalda kucuk tankerde reis
1800 usd alıyor,

Geri