Tankerde Vardiya Zabiti Maaş Durumu(yakınyol)

3000 grt vardiya zabiti alan gemiler 5. sınıf şirketlerdir. o şirketlerde ne gemiciye 2000 usd verir nede zabite 3000 usd. 1750 usd rakamı en makul olan rakam. hatta usd olarak bile maaş vermezler 2500 tl verirler. işine gelirse çalış gelmezse çalışma. piyasada binlerde vardiya zabiti var.

yahu arkadaslar hala birseyler eksik konu kimseyi küçümsemek değilde öle 3000 grt kagıdıyla çalısıp da dolar üzeriden maaş alan arkadaslar bi elin parmaklarını geçmez alacagınız max rakam 3500 tl dir o bile zordur ama dolar olarak da alacagınız daha öncede yazdım 2750 dolar dır + 4+1 dir dahasıda yoktur imkansız değildir ama zordur tanıdık gerektirir...dahada bu konuda gereksiz sorular sorup cevap beklemek gereksizdir. daha önce yazılanlar zaten cok acıktır...

3000 grt. yeterlilik ile yüksek grt. gemilerde 4. kaptanlık çok mantıklı geliyor. Uzakyola geçişi kaldırırlarsa 3000 grt. yeterliliğe sahip zabitler karın tokluğuna çalışırlar artık.

Uzakyola geçiş hakkı kaldırılırsa, 3000 grt ehliyetiyle görüp görebilecekleri en iyi zabitlerden olacağıma burada yemin ediyorum. Başta bu kasta hizmet edenler olmak üzere, emeği geçen tüm kodaman insanları diz çökertip ağlatacak derecede başarılı olmak boynumuzun borcudur.

arkadaşlar tankerden bahsetmişken bende bi soru sorabilirmiyim acaba ben de tankerlerin tanıtımları var ama işletimleri yok tanıtımlarını 2010 senesinde almıştım şimdi işletimlerini alsam cüzdana işletebiliyormuyum yoksa 2 ay staj mı yapmam gerekiyo cevaplarınız için şimdiden sağolun arkadaşlar

şuan TANKER piyasası 3. ve 4. kptn arkadaşlar çok yüksek beklenti içine girmeyin 2000-2500 $
civarında seyredio piyasa düştükçe düşüo.
KURUYÜK için ise aynı durumlar çok daha komik olmaya başladı 2500 TL den başlıo artı SSK VE 5+1 KONTRAT..

ALLAH SELAMET VERSİN SABRIDA YANINDA...

OFFSHORE BURHAN..

arkadaşlar 2 ay önce bi tanıdıgım 2. kaptan olarak sefere katıldı ve 6 ay boş kalmıstı ve ücreti duyunca şok oldum 4500 tl (uzakyol dökmeci bir gemi)(şirkette mardaştı galiba) ben bu sene denizcilik fakültesine girmek istiyorum sizce güvertemi okumalıyım yoksa makine mühendisimi hangisinin geleceğini daha iyi görüyorsunuz aslında kaptan olmak istiyorum ama böle 6 ay calısıp 6 ay boş kalıncada 45-50 yaşında anca süvarı olurum :S Denizci abilerimden görüş almak istiyorum. ve tabi makinede de aynı iş sıkıntıları varmı ?

YAKIN YOL VARDIYA ZABITI ALAN TANKER ŞİRKETLERİ KİMLERDİR

ARKADASLAR KOLAY GELSIN BEN YAKIN YOL VARDIYA ZABITIYIM LUTFEN BILEN VARSA YAKIN YOL VARDIYA ZABITI ALAN TANKER SIRKETLERI HANGILERIDIR 4.KAPTANLIKTA YAPABILIRIM BILEN VARSA SIRALAYABILIRMI BENDE GIDIP BI ON GORUSME YAPSAM SIMDIDEN TESEKKUREDERIM

tanker var ,tanker var. hepinizin bildiği gibi tanker firmasının verdiği maaş geminin çalıştığı yere , taşıdığı yüke ve geminin durumuna göre değişebilir. en basitinden bu dönemde akar denizcilik kabotajda çalışan benzin mazot taşıyan 4000 grtluk kimyasal tankerin 3. kaptanına 4400 tl veriyorken
atlantik denizcilik yakın tonajlardaki,hmd,ısopar l,acetone,palm oıl vs. yüklerle, uzakyol çalışan gemilerinde 3. ve 4. kaptana 3300usd veriyor. kalıplaşmış maaş yoktur.

selam arkadaşlar benim sınırlı vardiya zabiti yeterliliğim var.ama stcw ve goc almadım.önümüzdeki ay kurslara gidip alıcam.bu belgelerimide tamamladıktan sonra 3000 gt ye kdr olan kuru yük gemilerinde 3. yada 4. lük yapabilir miyim?buna imkan oluyor mu?cevaplarsanız çok sevinirim

BOŞUNA 2 SENE OKUL OKUYUP , 1 SENE STAJLA GEMILERDE KARILIK YAPTIK.SONRA ÜSTÜNE SINAVLARLA UĞRAŞTIK.YETMEDİ EN ÖNEMLISI HEP ZAMAN KAYBETTİK.BU İŞ 3000 GRT 4000 GRT OLMAZ BİLADER.UZAKYOL OLUCAN EKMEĞİNİ KAZANACAN.GERİSİ YALAN.....

Geri