Sizce Vardiya Zabitlerinin kaç Grosstone'a kadar yeterliliği olmalı ?
Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
Bırakın ehliyetin yükselmesini, 2016 STCW değişikliklerinde uzakyola geçişin kalkacağı veya uzakyol kaptanı ünvanını almak için fakülte mezunu olma gereği getirileceği dedikoduları dönüyor.
20 ay hizmette kalmadı artık...
36 ay çalış sonra uzakyol...
ilerde o da kalkar, uzak yol ama 5000grt yaparlar...
şöyle olsa gene razı olunur sınırlama olmadan 4.lük yapılsın sonra 3... 2...filan o na bile razıyız...
meraba abilerim ben bu sene lise 3 guverte bolumune gectım lise 3 bıtımınde sızce acık denız stajına gıtmelımıyım yoksa unıversıte sınavınamı hazırlanmalıyım
20 ay hizmette kalmadı artık...
36 ay çalış sonra uzakyol...
ilerde o da kalkar, uzak yol ama 5000grt yaparlar...
şöyle olsa gene razı olunur sınırlama olmadan 4.lük yapılsın sonra 3... 2...filan o na bile razıyız...
arkadaşlar 3000 groston gemi hayatımda görmedim. ve lise'm den mezun olunca bu grostona kadar vardiya zabitliği ehliyeti sınavına girmeye hak kazanacağım. ileride çok büyük sıkıntılar çekeceğim gibi görünüyor yorumlarınız nelerdir ?
yok canım o kadar karamsar olma teknoloji git gide gelişiyor su an insansız uçaklar kullanılıyor sen kaptan olana kadar insansız gemiler yapılır ister şirketten ister evden playstation oynar gibi gemilerde kaptanlık yapabilirsin.
3000 grt vardıya zabıtlıgınden uzak yol v.zabıtlıgne gecıs suresı yıne 24 aymı