11 Mayıs GOC Yazılı Sınavı Hk.

Bu insanların amacı nedir? Sınavı geçenlerin üç gün içinde uygulamaya hazırlanmalarını mı bekliyorlar?Sonuca göre direk kursa yazılacağız.

Şu sınavda anladığım şu ki;
iyi niyetle hazırlanan bir sınav değildi ! Sen bu kadar insanı yoruma açık şıklarla ikileme düşürüyosun amaç nedir ? Yani bir doğru şık var birde yanlış şık vardır sınavda.
sen gel bunun yanına tartışmaya açık şıkları koy yazıklar olsun !
Bu kadar insan aylarca bu sınava çalışsın kafa yorsun. Sen gel sınavı hazırlarken soruları kontrol bile etme zahmetinde bulunma fotokopi kağıdına iki zımba vur gönder girsinler mantığı. Sonra öğrenci sınavda yanlış soru ayıklasın. O kulaklar çınlıyodur elbet..!!!
Gönlünüze göre sonuçlar almanız dileğiyle...

Sınav gercekten çok yoruma dayalı bır sınavdı daya once sade 2009 da grdım 58 le bıraktılar sımdıyse bılmıorum ışımızı bıraktık geldık sınava gırdık açıklanmasını beklıok oda acıklanmıo ek olarak 3 gundur bızı bekletıolar bu hakmıdır sızce unıversıteye gıtmek ıçın oss bunu almak ıçın goç daya neler olacak bılmıom da hayatımız komple sınav oldu ya açıklansada kurtulsak bu psıkolıjden yavv ınşalla herkes başarılı olur ...aeo.

bazı sorular zaten bı soru ıkı şıkı aynıydı bazıları yanlıştıı onlr ne olck..

soruylardaki saçma şıklar yada 2 doğru şıklı olanlar yada hiç doğruluk payı olmayan şıklar kaç senedir biliniyor bilerek düzeltilmiyor.kaç senedir takip ediyorumda aynı geyikler devam ediyor.
bence kasten düzenleme yapılmıyor.
bu sınavda HAK EDENİN HAKKI YENİYOR bunu bilir bunu söylerim.

way arkadaş ne sonuçmuş sabahtan beri asker ettiler bizi nere açıklıyorsa bi tel numarası verin veya arayında bi zaman öğrenelim hepimiz arayalım belki bi faydası olur hızlandırırlar başlıcam böle işe deli oldum !!!

sınavda coğunluğun zorlandığını bilmek azda olsa rahatlattı beni cunku sorunun kendımde olduguna inanıyordum.bence bu sınavın bu şekilde abzürt olması bir takım baskılarla(şahsi fikrim)ara bi sınav yaptırtmak istiyen ve yaptırtan zihniyete kapak olması içindir.bu kapaktan hepimiz nasiplendik allah akıl fikir versin yaptığımız işin zorluğunu unutup bizi bu şekilde akıl fukarası şeylerle muhattapta bırakanlara...

Geri