11 Mayıs GOC Yazılı Sınavı Hk.

ARKADAŞLAR , BENİM İSMİM UMUT SOYADIM MARAKLI. BEN GEÇEN SUBATTA GOC'U 70-95 LE ALDIM. ALT DEVRELERDEN ARKADAŞLAR GİRİYORDU HESABIMA ONLAR İLETİŞİME GEÇMİŞLER SİZLERLE HERHALDE. ŞİFREMİ DEĞİŞTİRDİM. HESAP DA BANA ÜST DEVRELERDEN BUĞRA DİYE BİR AĞABEYİMİZDEN KALMIŞTIR. GOSS SINAVLARINDA BAŞLIK AÇAN VE BİR AY ÖNCE SINAVLARI TAMAMLAYAN KİŞİ BENİM , GOC İLE MUHATTAP OLDUĞUNUZ KİŞİ BEN DEĞİLİM.

sınavı gecen arkadasları tebrık ederım uygulamaya cok ıyı hazırlanın kasıyorlar cunku.gecemeyen arkadaslarda sıkıntı yapmayım ınsallah bırdahakı sefere

Sınav ortada gibi geçenlerle kalanlar eşit sayılır. Uygulamaya kalanları tebrik ederim. Kalanlar da üzmesin kendini 1 ay sonra yine goc sınavı var ona daha iyi hazırlanabilirsiniz.

Herkeze iyi çalışmalar. Uygulamada görüşürüz.

Herkeze Başarılar .

bu uygulama sınavına girmesek herhangi bir hak kaybı oluyomu ? hazirandakine olmadı eylüldekine girmek istiyorum.hazırlanmak için vakit lazım

Bilidiğim kadarıyla başırısız sayılırsın ve haziranda veya eylüldeki uygulama sınavına katılabilirsin. Ama bence kendine güvenmiyorsan bile girmeni tavsiye ederim. En azından tecrübe edinirsin.

Cok kizginim cok.gecen sinav 59 bu sinav 50 . İtiraz etcemde kime etcem.gecen itiraz ettikte noldu.qmqc parami toplamqk.kqrdesim goc vermeyin istemiyorum.bana soyleyin allah rizasi icin ben size veririm sikinti yok.cok kizginim cok. suan itibari ile denizcilik hayatima son veriyorum.sinavda basarili olan arkadaslarida tebrik ederim.umarim uygulqmayida kazasiz belasiz gecerler.simdiden hayirli olsun. elvada denizcili elveda sevadam.

sinav itirazi için ;

goc sinavi na basvururken kullandiginiz hesap no ya 21.5 tl yatirip telsiz ehliyet sinavlari itiraz harci ibaresi konulucak bu dekont ve dilekce ile beraber persembe gunu mesai bitimine kadar 0212 258 60 80 fax no suna cekilecek ayrica 0212 258 60 90 no aranarak teyit alinacaktir ..

Aldigim bilgi bu yonde

5353 ben subat sinavinda 59 ile kaldim.orda bana ustu kapali itiraz etme demeye getirdiler.para benim degilmi yattireacam desim.senbilirsin dediler.persembe gunu aradim daha telefonu acar acmaz ben bisey sormadan onlardan gelen ceva; GOC İCİN ARİYOSANİZ KİMSENİN İTİRAZİ KABUL EDİLMEDİ dediler.umut fakirin ekmegi.bu sinav itiraz etmicem zqten sacmalik olur 51 qlmisim.ama sen yinede bir umut sansini dene derim.qrim hqyirli olur

insanın korktuğu başına gelirmiş bir soruyla kalmaktan korktum oda başıma geldi. Yine de itiraz edecem bir sürü yoruma açık şıklar vardı.

zamanında 59 aldım itiraz ettim onaylandı 60 yapıldı puanım ve bi soruya daha cevap vermiş olalım.
itirazımı kabul etmeyeceklerdir düşüncesiyle istanbuldan ayrıldım.uygulama kurslarına başvurmadım yani.
ama uygulamaya hak kazanmışım dolayısıyla uygulamaya girmedim.1 hakkım yandı o dönem
2.hakkımda uygulamayıda kazandım

@Miko55
itiraz ederken dilekçeye ne yazdın hocam merak ettim. Sonuçta bu sınavda millet iki şık arasında kaldı en az 20-30 soruda.
Birde arkadaşlara sorum olacak cevabı bilmiyorum da o iki tane aynı şık vardı SAT+ diye o sorunun cevabı neydi ?
birde kamu haklarından kısıtlanmak ibaresinin içinde hapse girmeyi kapsar mı kapsamaz mı ? ehliyet iptali ile alakalı soru vardı ?

Geri