11 Mayıs GOC Yazılı Sınavı Hk.

@Miko55
itiraz ederken dilekçeye ne yazdın hocam merak ettim. Sonuçta bu sınavda millet iki şık arasında kaldı en az 20-30 soruda.
Birde arkadaşlara sorum olacak cevabı bilmiyorum da o iki tane aynı şık vardı SAT+ diye o sorunun cevabı neydi ?
birde kamu haklarından kısıtlanmak ibaresinin içinde hapse girmeyi kapsar mı kapsamaz mı ? ehliyet iptali ile alakalı soru vardı ?

Gözetmenler e şıkkını iptal etti o soruda. yani kesin yanlış ilan etti 4 şık üzerinden seçim yapılmasını istedi. bizim sınıfta da bu açıklamayı dinleyip bu düzeltme hakkında aynı soruyu 3 defa soran adam vardı.

bizdeki de bitanesini işaretleyin dedi A ile E şıkkı SAT+ B NAV+ C ile D değildi cevap ilk NAV+ işaretledim sonra SAT+ yaptım A yı işaretlemiştim. cevap NAV+ dı o zaman seyirle alakalı navigaton+
Bizdeki gözetmende bizi o şekilde uyarsaydı keşke...

60 ile geçtim bir önceki sınavım 57 falandı yanlış hatırlamıyorsam , Onur Sevinçler 'e teşekkürler emeğine sağlık kardeşim ..

arkadaşlar başarılı olanların uygulama sınavına kaçıncı sırada gireceği liste ne zmaan nerde açıklanır?
ayrıca uygulamayla ilgili döküman video ve çalışma notları site içi link verirseniz sevinirim..

itiraz dilekçesine şu soruyu SAT+ lı soruyu yazsam , diğer sınıflarda gözetmenlerin E şıkkını iptal ettiğini fakat bizim sınıfta birtanesini işaretleyin diye söylediklerini belirtsem,
sorunun cevabı hakkında emin olmadığım için SAT+ yada NAV+ arasında kaldığımı önce NAV+ işaretleyip sonrasında silip SAT+ yaptığımı fakat diğer sınıflardaki gibi E şıkkını iptal edin lafının bize söylenmediğini yazsam hatta sınav cevap kağıdımada bakarlarsa NAV+ nın B şıkkının işaretlendiğini ve silindiğini görebilirsiniz diye belirtsem 1 puanı koparamaz mıyım acaba ????
Yahu bize deseler E şıkkı iptal ordan jetonumuz düşerdi adamlar bize ikisinden birini işaretleyin diyince zaten cevaptan emin değildik bir ümit gittik işaretledik :(

Miko55 senin itiraz ettigin zaman tudevdeeydi galiba sinavlar.ozamanlar rahatti.adamlar adam akilli sinav yapiyolardi.baktilar bu iste ekmek var hoooop biz niye yapmiyoruz dediler ve aldilar.benim arkadaslardan 57 58 59 ile kalanlar varri.dilekce bile vermediler.aksam yatarkken 2 kuluallah 1 elham okudular sabah hepsi 60 olmustu.

yav arkadaş şu sorunun kesin cevabını hatırlayan , bilen bir arkadaş yazsın ona göre dilekçeye ekleyecem bizim sınıftaki gözetmen bize E şıkkını iptal et dese SAT+ cevabı otomatik olarak yanlış olduğu ortaya çıkacak NAV+ yı silmeyecektik
hiç kimse hatırlamıyor mu iki şıkkın aynı olduğu SAT+ lı soruyu

merhaba arkadaşlar, sınav sonuçları beklendiği gibi malesef geç de olsa bugün açıklandı, fazladan 1 gün kaybınız oldu, cumartesi günü büyük ihtimal sınav tek günde yapılacak, herkes cumartesi gününe kadar uygulama sınavı cihazları için kurslara gitsin cihazlar üzerinde pratik yapsın ve GMDSS 2013 B projesini eksiksiz olarak okusun, sınavı geçtikten sonra işinizi riske atıp şansa bırakmayın, garantiye alın derim. sınavdan 59 ile kalanların itiraz etmemesini tavsiye ederim boşuna paranızı harcamayın, çünkü açıklanan sonuçlar hatalı soruların düzeltilmiş haliyle alınan puanlardır, sınavdan kalanlar üzülmesin 22 haziranda tekrardan sınav var, bu sınavda yaptığınız hataları o sınavda yapmayın, tecrübe oldu bir bakımdan, umarım herkes beklediği notu almıştır, uygulama sınavı için herkes her cihazla özellikle Tehlike mesajı hazırlama, tehlike yayını prosedürlerini bilmelidir, aradaki 4 günü imkanınız varsa simülatörlerin olduğu eğitim kurumlarında geçirmenizi öneririm. haziran sınavı için ise kesinlikle güncellenmiş 2013 sınav setini öneriyorum çünkü her seferinde sınava giriş için sınav parası ve zaman kaybınızın olmaması daha önemlidir, Uygulama sınavında en önemli şey heyecan panik stres yapmamak ve aradaki 4 günü eksiksiz tam olarak çalışmaktır, hepinize sınavlarda başarılar diliyorum. hoşçakalın. iyi çalışmalar

59 la itiraz ettik faksladık adama soruyoruz ne zaman belli olur sonuç Cuma günü arayın belli olur diyo.
Ee Cumartesi uygulama sınavı var çalışmayacak mı bu öğrenciler ? yapabileceğimiz birşey yok.
bunlarda insan işte..

Yukarida herseye sikayet eden kaldim sistem degisti diyen arkadaslar ne ilginc ki en az 70le gecmis. Arkadaslar sistemin degistigi kitaplarin cokertildigi yok. Insanlari yanlis yonlendirmeyelim.

İnsanlar okuduklarını mı algılayamıyor yoksa algılamak mı istemiyor bence ilginç olan gerçekten bu.Sistemin çökertilmesinden bahsederken GMDSS sisteminden bahsetmiyoruz tabi ki.Soruyu soruş şekillerinin,cevaplardaki benzerlikten bahsediyoruz.Ayrıca kitap çökertme işine gelirsek bu piyasadaki GMDSS hocalarının bu var olan kitaptan ne kadar rahatsız olduklarını bizzat duymuş bir insanım.Ve bu insanlar sınav komitesinde bulunan insanlar.Bazı şeyleri söylerken kafamızdan atmıyoruz.Alınan notlara gelirsek sınavın başarısızlığı ortada evet iyi bir puan almış olabilirim bu benim içinde süpriz oldu.

Şubat uygulama sınavında komiteden bir hoca Onur Sevinçler'in kitabını arkadaşımın elinde görünce "Ona mı çalışıyorsun" deyip gülmüş.

Onur Sevinçler'in kitaplarına apaçık bir tutumu var komisyonun.

Dünyadan bihaber yorum yapmayın sistemin değiştiği yok diye...

bunun nedeni yaş ve jenerasyon farkı, kabul edememe sanırım, neden böyle şeyler oluyor akıl alır gibi değil, üst yaşlardaki tecrübeli bu kişilerin genç kişilere destek olması gerekirken bu tarz olayları doğru bulmuyorum, hepimiz Türk Denizciliğinin iyi yerlere gelmesi, gerçekten haberleşmeyi bilmesi için uğraşmalıyız, amacım kimsenin mağdur kalmaması istediklerini almasıdır, gerçekten sistemi bilmesidir, isteyen istediğini desin, tek suçumuz genç olmak sanırım onlara göre

sistemin degişmesı gıbı bır sey olamaz arkadasım deıstırıpte ne sorcaklar sınavlarda bızde bu sınavlara gırdık cıtık gıren arkadaslardan bılgı aldık ve de bu ıslerın ıcınde olan ınsanlarız.her seferınde aynı sorular cıkacak dıye bır sey olmaz zaten yada sadece ben soruları ezberlıgım sınavı gecerım mantıgı var nerdeyse her arkadasta anladım kadarıyla bu sadece gunu kurtarır baskada bır ıse yaramaz.onur arkadasımızında dedıgı gıbı bunun nedenı genc kısılerı cekememektir baskada bır sey degıldir.onur arkadasımızın kıtabına gelırsekte kıtap tamamen guncellestırılmıs sınava calısmaya yonelık taptır emın olun kı o kıtabı anlayarak okuyan hıcbır arkadasımızın kalcagını sanmıyorum .vede hıcbırsey bellı olmadan sınav cok zordu kalacam kesın ucu ucuna gecerım dıyıp yorum yapmayın ..uygulamaya gırecek arkadaslara tavsıyem fazla heyacan yapmasınlar rahat olsunlar hocalarn karsısında .. cogu bıldıgınız seylerden gelecek .. kursa gıtmenızı kesınlıkle tavsıye edıyorum gtmeyen arkadaslarla onur sevıclerın kıtabına kesınlıkle dıkkatlıce calıssınlar onlara fazlasıyla yetecektir ..
sınavı gecen arkadasları tekrardan tebrık edıyorum uygulamada basarılar arkadaslar hepınze ınsallah uygulamada da ıstedıgınız snucu alırsınız

Geri