merhaba arkadaşlar, sınav sonuçları beklendiği gibi malesef geç de olsa bugün açıklandı, fazladan 1 gün kaybınız oldu, cumartesi günü büyük ihtimal sınav tek günde yapılacak, herkes cumartesi gününe kadar uygulama sınavı cihazları için kurslara gitsin cihazlar üzerinde pratik yapsın ve GMDSS 2013 B projesini eksiksiz olarak okusun, sınavı geçtikten sonra işinizi riske atıp şansa bırakmayın, garantiye alın derim. sınavdan 59 ile kalanların itiraz etmemesini tavsiye ederim boşuna paranızı harcamayın, çünkü açıklanan sonuçlar hatalı soruların düzeltilmiş haliyle alınan puanlardır, sınavdan kalanlar üzülmesin 22 haziranda tekrardan sınav var, bu sınavda yaptığınız hataları o sınavda yapmayın, tecrübe oldu bir bakımdan, umarım herkes beklediği notu almıştır, uygulama sınavı için herkes her cihazla özellikle Tehlike mesajı hazırlama, tehlike yayını prosedürlerini bilmelidir, aradaki 4 günü imkanınız varsa simülatörlerin olduğu eğitim kurumlarında geçirmenizi öneririm. haziran sınavı için ise kesinlikle güncellenmiş 2013 sınav setini öneriyorum çünkü her seferinde sınava giriş için sınav parası ve zaman kaybınızın olmaması daha önemlidir, Uygulama sınavında en önemli şey heyecan panik stres yapmamak ve aradaki 4 günü eksiksiz tam olarak çalışmaktır, hepinize sınavlarda başarılar diliyorum. hoşçakalın. iyi çalışmalar