2 Mart 2013 GMDSS Uygulama Hakknda

semmysparrow

Küpeşteci
Denizci
Şubat 2013 Uygulama Sınavı Hakkında?

arkadaşlar uygulama sınavı itü den.fak.olacak geçen sefer sadece sindel simülatör varmış bu seferde aynımı olacak yoksa saılorde varmı ? bilgisi olan varmı

sadece sindel var ise avantajmı dez avantajmı bilemedim.ama heralde sailord a temin etmişlerdir

çünkü uygulamada sındel 50 saılor 30 teknik 20 puan saılor yoksa nasıl olacak puanlma

Yönetmelikte Sailor-Sindel ayrımı olmadığından temin etmemiş olabilirler fakat biz temin etmiş gibi çalışalım Sailor'a da.

Yazılıdan en az 69 doğrum var, inşallah uygulamadan da başarılı oluruz.

2 martta yapılacak olan uygulama sınavında 4 masa olacak. 1. masa ıtu yayınları teknik sorular 20 puan, 2. masa sindel 30 puan, 3. masa sailor 4000. 30 puan ve 4. masa ingilizce 20 puan şeklinde olacak diye biliyorum arkadaşlar

ben 2012 goc a girdiğimde şubatta bide ben akşam olmuştum sınavın bittiği gece açıklamışlardı uygulama sınav sonucunu

Bu gun saat 17.00 a kadar acıklarlar arkadaslar

Gercı gecen sefer salı gunu belli olmustu ama hocalar pzrtesı acıklıcaz dedıler.

itu dekı kendını ogretım gorevlısı sananlara burdan seslenıyorum kul hakkı yemesılern ınsanların degerlerı ıle oynamasınlar kafatascı zıhnıyetle bı yere varılmaz ınmarsat a soru sorup salıor dan b soru sorup nasıl bı degerlendırme yapılabılır safety nasıl MOB gonderılır bunun katagorisi bu olamaz kendını hoca sananlara ılk once o soruları kendılerı cevaplasınlar elınde cep telefonu hadı cevapla demekle olmuyo bu işler ALLAH ONLARI ISLAH ETSIN ınsaların hakklarını emeklerı kımse bosara cıkamaz arkadaslar sessız kalmayın lutfen bırlık olalım nasıl bı anlayısdır bu zıhnıyet

aynen beyler itu falan bu işi yapacak kadar yetrli degil sacma sapan bı sınav sistemı sacma bı ortam vardı bu işi bilen insanlarla yapılmalı sınav amatorlere bırakmak mantık dısı.

Geri