2 Mart 2013 GMDSS Uygulama Hakknda

2 gün sınav olmayı bekledik, 2 gündür de sonuçları bekliyoruz. Sanırım piyasada adam çok bizi kanser etmeye çalışıyorlar. Yazık. ...

Arkadaslar konuyla ılgılı ulastırma bakanlıgını aradım bna 03122031000 nolu numaradan denizcilik birimine baglanarak ogrenebılırsnz nerde ne zaman acıklnıcak dıe ben ulasamadım ıstersenız bı deneyın

yazıklar olsun gercekten yazıklar olsun ınsanlardakı stresı ıyıce arttırmaktan baska bıseye yaramayıorsunuz ya denızcılık bakanlıgımız var artık bıde bı yerlere baglı olsada ama eskıdendaha ıyı ıslıyen sıstem ıyıce durdu

sınavda kalan cok oldu bnce kımısıne ayar cekıolar yarısı kalması lazm mıllet cıkısta soledıklerı buydu sacma sapan olmayan seylerı sorarsın bole ugras allah ıslah etsın

artık yarına oda olmadı persembe kesın acıklarlar e yasal hakları persembeye kadar devlet memuru olmak boyle bısey olsa gerek 400 tane not 3 gunde anca gırılır yoksa cayı kahveyı kım ıcıcek kım lak lak yapıcak onunla bununla aceleye gerek yok resmı haklarını kullanıyorlar yapıcak bısı yok...

2 Mart Uygulama Hk. Bilgi Istiyorum

Duyduğuma göre kesin olmamakla birlikte %80'e yakın başarı varmış. Zaten ingilizce çeviri ve kitap sorularıyla direkt 40 puanla başladık uygulamaya.

O yanlış olan sorular, hocalar puan değerlendirmesi yaparken a bu soru yanlış nasıl yapsın diye bilerek kağıtlara yazılmış 50 den kalan öğrenciye rahatca puan ekleyip geçirebilmek amaçlıdır bence anlayaöadığımız fakkat bizim için yapılan çok sey var

arkadaşlar bu istanbul limanbaşkanlığı sitesinde sonuçlar açıklanmış ancak şifre falan istiyor nasıl yapacaz şimdi bunu.

düzgün koyamamışlar siteye galiba. FTP'den giremememiz lazım siteye. hey allahım yarappim.

Uygulamanın çok iyi geçmesine rağmen ve soruları doğru yapmama rağmen kıl payı geçmişim.

Nasıl bir değerlendirme yapmışlar anlamadım.

Geri