2 Mart 2013 GMDSS Uygulama Hakknda

hepsini yaptim 95 almisi. :/

Bende 1 tane yapamadım 85 . 5 puanın hesabını yapmıyacağım ama nereden kırdı diye düşünmedende edemiyorsun. Ayrıca bir arkadaşım 50 almış ama mümkün değil diyor yaptım soruları diyor. Sınav esnasında görevlilerden biri notları excele giriyordu. Onun bir hatası yada formulü kopyalarkenki bir hata sonucu değiştirebilir.

2 Mart Uygulama Hk. Bilgi Istiyorum

Bakalım geçtikte yeni bir maraton daha başlıyor. Gocu işletmekle ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Bende 1 tane yapamadım 85 . 5 puanın hesabını yapmıyacağım ama nereden kırdı diye düşünmedende edemiyorsun. Ayrıca bir arkadaşım 50 almış ama mümkün değil diyor yaptım soruları diyor. Sınav esnasında görevlilerden biri notları excele giriyordu. Onun bir hatası yada formulü kopyalarkenki bir hata sonucu değiştirebilir.

Benim de korktuğum bir şeydi bu. Aynı şeyi söyleyenler varmış eski sınavlarda da.

vay arkadaş ingilizce kitaplar doğru yaptım vhf dsc mf hf dsc sorularım doğru inmarsat b ve navtex yapamadım sadece 54 almışım nasıl oluyor ya

buyuk cogunlugumuz nırvanaya ulastık da bu sacma sıstem ne olucak bız gectık bızden sonra gelenlere ne olucak bu sıstem boyle gıtmez tam bı husran

banka dekontunu vermiyenlerin yada parayı eksik yatıranların sonuçları açıklanmıyor bilginize.

Geri