![]()
aaaaa vazgeçicem nerdeyse bu işten. ya ben de size sözlü mülakatları sormak istiyorum. genelde ne soruyolar genel kültür fln mı ? eğer coğrafyayla alakalı bişey sorarlarsa kaldım şimdiden
![]()
mülakatı takma kafana arkadaşım

![]()
aaaaa vazgeçicem nerdeyse bu işten. ya ben de size sözlü mülakatları sormak istiyorum. genelde ne soruyolar genel kültür fln mı ? eğer coğrafyayla alakalı bişey sorarlarsa kaldım şimdiden
![]()
mülakatı takma kafana arkadaşımsen istemedikçe seni elemezler.Elenmek için senin istemen lazım elenmeyi rahat ol...
ne genel kültürü ne coğrafyası arkadaşımneden bu bölümü seçtin kaçıncı tercihin ya da atatürk ilkeleri neler gibi muhabbet havasında geçiyor GENELDE =))
hummm!!!! peki anladım. ne biliyim ya sordum işte bu konuyla alakalı kimse bişey yazmamış. endişe ettim sadece. hepsi bu =((
mükalattan korkmana gerek yok o puanı aldıysan bence geçersin.
ben ilk tercihimde itü duim (ing) yazıcam puanım yetiyor bu rapor işleri ve mülakat hakkında alabildiğim kadar bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız tşkkr ederim![]()
sonunda hallettin raporu demek güzel =)) umarım bişey çıkmaz...Benim bugün 2. günümdü raporda aklına takılan birşey varsa sor yarın bitiyor sonraki günde mersine gidicem raporu onaylatmaya ama aklında bulunsun bu rapor için 2-3 günü kesin gözden çıkar
sonunda hallettin raporu demek güzel =)) umarım bişey çıkmaz...