2011 İTÜ D.U.İ.M. Kazananlar

• Konuyu açan Konuyu açan ergh
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
mülakatı takma kafana arkadaşım:D sen istemedikçe seni elemezler.Elenmek için senin istemen lazım elenmeyi rahat ol...

Bende raporu tercih yapmadan almayı planlıyorum ola ki raporda bir sorun çıkarsa o zaman tercihlerimde bulundurmiycam.Belirtilen hastanelere gidip ben gemi adamı olur raporu almak istiyorum diye söylediğimde yardımcı olurlar herhalde

raporda sorun çıksa bile bi üniversiteyi arayın sorun onların elinde sonuçta eleyip elememek.
evet hastanelere gidip dediğin zaman yardımcı oolurlar ama 150 mi 250 mi ne para veriyosun sağlık raporu için haberiniz olsun

bilemiycem elerlersede kendileri pişman olurlar dermişim :P teşekkürler arkadaşlar oldukça aklıma takılmıştı ama şimdi rahatım =)

Ben bugün gemi adamı olur raporuna başladım burdaki arkadaşlar gerçekten çok hafifletmişler şuan her yerim ağrıyor.Bütün gün raporun belkide %30'unu anca bitirmişimdir.ordan oraya ordan oraya o kadar yorucuydu ki bilmiyorum belki benimki bu kadar uzun sürecek ve bana göre bu raporu çıkarmak için adanadaki en kötü yani tarif edilemeyecek kadar kötü bir hastaneyi seçmişler 220 milyon verdim başlangıç için keşke 300 milyon verseymişimde özel hastanede çıkarsaymışım (adana da hiçbir özel hastaneye bu yetkiyi vermemişler) gerçekten hemşiresinden doktoruna güvenliğinden hademesine hepsinin burnu bir karış havada soru soruyosun dönüp cevap bile vermiyor arkadaş.Neyse çok doldum devam etmiyim daha 2-3 gün sürer dendi bu rapor herkese iyi günler.

2-3 gün sürer demiştik zaten sana =) evet biraz koşuşturacaksın onun dışında bişey yok. gittiğin hasta kalabalıksa ve yoğunsa dahada yorulman normal =) adanada özel hastanede olmaması büyük kayıp. bende geçen sene izmirde devlet hastanesinde almıştım baya bi koşuşturmuştum ( en son heyete çıkarken 1 doktor eksikti 3 saat onu bekledim umarım sende böyle şeyler olmaz ) özelde 1 günde alan arkadaşlarım var benim...

Dostum hastane kalabalık değildi sanki mahşer yeriydi :) belkide bu kadar sinirlenmemin nedeni kendimi sabah girip öğlen raporla çıkacağımı zannetmem oldu :)

hahaha :D keşke adanada özel hastane olsaydı da orda halletseydin =) raporu alınca onaylatmayı unutma sakın tekrar tekrar hatırlatayım sorun yaşamayın sonra...

ben ilk tercihimde itü duim (ing) yazıcam puanım yetiyor bu rapor işleri ve mülakat hakkında alabildiğim kadar bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız tşkkr ederim:)

ben ilk tercihimde itü duim (ing) yazıcam puanım yetiyor bu rapor işleri ve mülakat hakkında alabildiğim kadar bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız tşkkr ederim:)

Benim bugün 2. günümdü raporda aklına takılan birşey varsa sor yarın bitiyor sonraki günde mersine gidicem raporu onaylatmaya ama aklında bulunsun bu rapor için 2-3 günü kesin gözden çıkar

bende tam herşey bitti diyip heyete çıkarken bi doktor gitmişti sadece onu 3 saat beklemiştim sen gene 2 saatle yırtmışşsın =))

evet özelde alırsın 1 günde... devlet yurtlarında gelir durumuna göre bi sıralama yapılıyo ona göre asil ya da yedek oluyosun. okul açılınca devlet yurdu çıkmasa bile bikaç ay içinde yedeklerden girebilirsin devlet yurduna.

Geri