2011 İTÜ D.U.İ.M. Kazananlar

• Konuyu açan Konuyu açan ergh
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
Şimdi geldim raporu aldım göz için korkan arkadaşlar hiç korkmasın sadece yazı okutuluyor ve kitaptan renk körlüğü testi yapılıyor ben boşuna bu kadar endişe etmişim yupernus bu arada benim raporumda üstte gemi adamı olur sağlık raporu yazıyor karar bömünde sağlam öğrenci olur onun altında da doktorların imzası ve sağlam mührü doğru dimi bir problem yok =)

=)) hadi geçmiş olsun o zaman =)) ben o raporu alalım 1 sene oldu tam hatırlayamıyorum ama sağlam yazıyosa tamamdır artık senden gemi adamı olur =) raporu onaylatacağın yerde de belki renk körü tesit yapabilirler( bana yapmışlardı ) zaten rapor tamamsa hudut ve sahiller sağlık genel müdürlüğünde 2dk.da onaylıyolar =))

Ben eğer raporu alamasaydım tercihlerimde itü denizcilik fakültesini bulundurmayacaktım.Şimdi raporu alınca pazartesi günü tercihlerimi yapıcam.Onun için ben raporu bu kadar erken aldım.

Benimde öyle 26bindeyim benimde kesin gelir ama ben altına yıldız makine ve inşaatı yazıcam ne olur ne olmaz.Sende inşallah problem çıkmaz ama ben rapor alırken gördüm ki eğer bariz bir sakatlığın veya hastalığın yoksa kesin alırsın o raporu =)

bende diyom bu burak bizim burak mı ? :D allahım ya gel kardeş bu bölüme :Dya benm bi sorum olucak özel galata alman hastanesinden rapor alsam kabul ediliyo mu?

Geri