2012-2013 İTÜ DUİM Tercih Edecekler Buraya

Merhabalar, 465 puan yaptım, 19 bindeyim. İTÜ DUİM ingilizce ile Türkçe arasında gidip geliyorum. Tercihlerimde ilk sırada ingilizcesi var ama değiştirip Türkçe yapıcam sanırım.

Rahat girersin diye düşünüyorum. Denizcilik zor meslek. Türk toplumu olarak aile yaşantısına da önem veriyoruz :D Yine o civarlarda alır diye düşünüyorum.

Bende ingilizce yazdım il tercihe ikincisine turkce ve daha tercih yapmadım denizcilik dili ingilizce diyorlar sanırım ingilizce bölümü daha iyi olur ki girebiliyorsun

Benim arkdaşlarım okuyor hep ingilizce de hazırlık sınavını gecebiliyorsan sallayarak gec hiv birsey bilmiyorsan bile ingilizce ögrenbiliyorsun en fazla 2 ay hic bisey anlamıyorsun sonra ögreniyorsun dediler korkma ingilizce den. zaten turkcenınde yuzde 30 u ingilizce aldıgın derslere baglı olarak yuzde 50 e cıkıyormus yanı yine bilmek zorundasın birsey farketmicek

Geçen sene 41900 ile almış girersin diye dusunuyorum tercih robotunda tahmini sıra olarak 45bin göstermiş hayırlısı olsun diyelim inş girersin

arkadaşım gecen sene girdi pek sorunla karşılaşmamış yüzme bilmeyenler bile vardı diyor hoca atla havuza demiş bilmiyorum yüzme demiş ögren ozaman demiş geçirmişler

ben itü duim ing yazdım gelme ihtimali yüksek duruyo.eğer gelirse mülakatlar tarihleri nezaman ve nasıl oluyo bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen

sağlık raporunu tercih sonucları açıklandıktan sonrada alsanız da olur sonucta bi günlük bişey internetten gemi adamı olur sağlık raporunu veren yerler diye araştırırsanız ulaşırsınız uygun yere

renk körlüğü yoksa veya normal hayatta yaşayışınıza çok etkili bi rahatsızlıgınız yoksa saglık raporunda bi sorun çıkmaz mülakatta zaten formalite gibi bişey yüzme bilmeyenler bile geçiyor onları kafanıza takmayın önemli olan bu mesleği kesin isteyip istemediğiniz

mülakat günleri itü df sitesinden acıklanır sonuclar acıklandıktan sonra

Geri