2012-2013 İTÜ DUİM Tercih Edecekler Buraya

benım duydugum kadarıyla cok fazla askeri bir ast üst ilişkisi degıl olması gerekdgı gbı buyuk sınıflara saygı bıraz daha belırgınmış agbı kardes ılıskısı gbı dıye işittim

benim de birkaç sorum olacaktı;

üniforları ne zaman, nereye diktiricez?

1. sınıfı okuduk sorunsuzca bitirdik. 1. sınıfın yazında staja gidebilir miyiz? sabırsızım biraz :)

bir de stajlarda ne kadar maaş alıyoruz?

teşekkürler

ilk yıl beşiktaş ta hazirlik okuyacaksiniz sivil olarak..uniforma fakulteye gecilince halledilir dusunme..evet 1in yazinda sataja cikabilirsin..ancak boru trampet takımında olacagin icin biraz sıkıntı olabilir.

ilk yıl beşiktaş ta hazirlik okuyacaksiniz sivil olarak..uniforma fakulteye gecilince halledilir dusunme..evet 1in yazinda sataja cikabilirsin..ancak boru trampet takımında olacagin icin biraz sıkıntı olabilir.
teşekkür ederim.hmm boru trampet takımı zorunlu herkese yani ? bi de ozaman fakülte açılana kadar hiç bisi yapmıyorum fakültenin ilk günü de sivil gidiyorum

arkadaşlar hazırlıkta da mı üniforma giyicez ???? bari ilk sene böyle bişey olmasaydı , bu ara da ,tü duim ( ing ) yazdım , başka yazan arkadaşlar varsa iletişime gecelim

29 bininciyim , ingilizcenin altına türkçeyi de yazdım . ama ing gelir diye düşünüyorum , kontanjanlar %20 arttı bu yıl .. gerçi değişir o sıralama önlere bile gelebilir , revaşta olan bi meslek çünkü, sonuçta ülkenin 4 te 3 ü deniz gelecek vaadediyor ... neyse arkadaşlar inşallah hepimiz yerleşirizde güzel arkadaşlıklar kurarız bu okulda :)

evet inş yerleşiriz hepimiz. geçmiş senelerdeki konuşmaları okudum adamlar tercihler açıklanmadan kanka olmuşlar :D zaten sonuçlar açıklandıktan sonra sitenin nüfusuda artar .bu arada nerelisiniz ? ben nevşehirliyim :D

Geri