2012-2013 İTÜ DUİM Tercih Edecekler Buraya

bu sene kontenjanlar arttı bazı hocalar puanı yükselen bölüm olmayabilir diyo. inş ingilizcesine gireriz.tercih robotu diye bi site varmış orada tahmini sıraya göre 5bin düşer diyo ama belli olmaz tabi.

arkadaslar siteden açıklama yapılmış

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
DENİZCİLİK FAKÜLTESİ
YENİ ÖĞRENCİ KAYITLARI

2012 ÖSYS sonuçlarına göre, İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi’ne, girmeye hak kazanan öğrencilerin Ön Kayıtları 23-24 Ağustos 2012 tarihlerinde İTÜ Denizcilik Fakültesi’nde, Kesin Kayıtları ise İ.T Ü. Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde 05 Eylül 2012 tarihinde yapılacaktır.

Ön Kayıtlar esnasında Beden Yeterliliği, Mülakat ve Yüzme sınavları yapılacaktır.

Ön Kayıtlarını yaptıracak öğrenciler, “İ.T.Ü.Denizcilik Fakültesi Tuzla/İST.” adresine T.C.Nüfus Cüzdanı, 2 resim, erkek aday öğrenciler için şort ve bone, kız aday öğrenciler için mayo ve bone getireceklerdir.
Belirtilen tarihlerin dışında başvuranların kayıt işlemleri yapılmayacaktır.

ÖN KAYIT GÜNÜ YAPILACAK İŞLEMLER
1-Ön Kayıt mülakat formu doldurulması
2-Ön Sağlık Muayenesi Komisyonu
3-Beden Yeterliliği Sınav Komisyonu
4-Mülakat Sınav Komisyonu
5-Yüzme
6-Sonuç bildirimi
7-“Gemi Adamı Olur” Sağlık Raporu ile bilgilendirme

NOT: Ön Kayıt saat 08.30 da başlayacağından erken gelinmesi rica olunur.

ADRES: İTÜ Denizcilik Fakültesi 34940 Tuzla/İSTANBUL
0 216 446 48 50 Öğr.Bürosu
0 216 395 10 64 Santral

teşekkürler bilgilendirdiğin için :) gemi adamı olur raporu hakkında bilgilendirme.. yani raporu mülakatlardan sonra alıyoruz dimi?

bende almadım önceki senelerde geçen konuşmalara göre mülakatta değil ama kesin kayıtta gerekiyomuş.Bazıları alın yanınızda bulunsun diyolar ama yinede bişey olmuyormuş. Sen ing.miydin?

bende panik yaptım ya sadece ben mi kaldım ki diye arkadaşlar içim rahatladı valla. ben herkesi aldı sandım :D zaten sanırım mülakata yetişmesi gerekmiyomuş

Geri